NBA

NBA, Σανς: Πονάει στην μέση ο Μπράντλι Μπιλ, τον προστατεύει το Φοίνιξ

Ο Μπράντλι Μπιλ
Ο Μπράντλι Μπιλ Ⓒ 2023 DARRYL WEBB/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μπράντλι Μπιλ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση, με τους Σανς να αποφασίζουν να μην ρισκάρουν μαζί του, θέλοντας να τον προστατεύσουν.

Ο Μπράντλι Μπιλ δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της σεζόν των Σανς κόντρα στους Γουόριορς (νίκη με 108-104 για το Φοίνιξ) λόγω ενοχλήσεων στην μέση. Είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί ούτε στον δεύτερο αγώνα της κανονικής περιόδου κόντρα στους Λέικερς. Και το Φοίνιξ γενικά δεν σκοπεύει να ρισκάρει στην περίπτωσή του.

Ο All Star γκαρντ αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών καθ' όλη την διάρκεια της προετοιμασίας, παίζοντας ελάχιστα, αφού οι Σανς δεν θέλουν να τον ζορίσουν. Για την ακρίβεια, δεν έχουν στο μυαλό τους να τον χρησιμοποιήσουν μέχρι να αισθανθεί ότι βρίσκεται κοντά στο 100% σε επίπεδο ετοιμότητας.

Ο στόχος εξάλλου των Σανς δεν είναι οι πρώτοι αγώνες της κανονικής περιόδου, αλλά μία πορεία στα playoffs που ενδεχομένως να φτάσει μέχρι το πρωτάθλημα, κάτι για το οποίο θα χρειαστούν τον παίκτη για χάρη του οποίου έπαιξαν τα ρέστα τους το καλοκαίρι αποκτώντας τον με ανταλλαγή από τους Γουίζαρντς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ