NBA

NBA, Σανς - Μάβερικς: Μπιγιόμπο και Κρις πήγαν να έρθουν στα χέρια, παραλίγο χαμός στα αποδυτήρια

NBA, Σανς - Μάβερικς: Μπιγιόμπο και Κρις πήγαν να έρθουν στα χέρια, παραλίγο χαμός στα αποδυτήρια
PRINTSCREEN

Ένα σκληρό φάουλ του Μαρκίς Κρις στον Μπίσμακ Μπιγιόμπο στο φινάλε του Game 5 των Σανς με τους Μάβερικς είχε ως αποτέλεσμα οι δυο τους να κοντέψουν τα έρθουν στα χέρια και να αποβάλλονται, με την κόντρα τους να έχει και... δεύτερο ημίχρονο στα αποδυτήρια.

Ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο δεν τήρησε τον άγραφο νόμο της τελευταίας επίθεσης στο Game 5 των Σανς με τους Μάβερικς (νίκη των πρώτων με 110-80) και πήγε για το κάρφωμα. Ο Μαρκίς Κρις του έκανε ένα σκληρό φάουλ. Και αυτό παραλίγο να οδηγήσει σε σύρραξη και μάλιστα δύο φορές, με την δεύτερη να συμβαίνει στα αποδυτήρια.

Σε ένα από τα πλέον περίεργα σκηνικά φέτος, οι δύο σέντερ αποβλήθηκαν (δικαίως), αφού κόντεψαν να έρθουν στα χέρια μετά το φάουλ του Κρις επειδή ο σέντερ των Σανς κάτι είπε στον αντίπαλό του. Εκεί όμως που όλοι νόμιζαν πως το σκηνικό τελείωσε, ο Κρις (που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Σανς) άρχισε να τρέχει προς τα αποδυτήρια, την ίδια στιγμή που ο Μπιγιόμπο μπέρδεψε τις φυσούνες κατά την δική του έξοδο, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρθουν σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο στα αποδυτήρια!

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν οι δυο τους να συνεχίσουν την... στιχομυθία τους. Για καλή τύχη όλων όμως, η ασφάλεια του γηπέδου έδειξε αντανακλαστικά και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα ανάμεσα στους δύο ψηλούς.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ