NBA

NBA, Σανς: Η στιγμή του τραυματισμού του Ντέβιν Μπούκερ με τους Πέλικανς

NBA, Σανς: Η στιγμή του τραυματισμού του Ντέβιν Μπούκερ με τους Πέλικανς
PRINTSCREEN

Η στιγμή που ο Ντέβιν Μπούκερ κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού. Δείτε το VIDEO με την φάση που τραυματίστηκε ο σταρ των Σανς στην προσπάθειά του να εμποδίσει τον Τζάκσον Χέιζ να σκοράρει στον αιφνιδιασμό.

Ο Ντέβιν Μπούκερ αποχώρησε στην τρίτη περίοδο του Game 2 των Σανς με τους Πέλικανς με πρόβλημα στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και πλέον όλο το Φοίνιξ είναι σε αναμμένα κάρβουνα, με αποτέλεσμα η ήττα από τους Πέλικανς (114-125) να είναι το τελευταίο που απασχολεί την ομάδα.

Αρχικά φάνηκε να υπάρχει ένα μυστήριο σχετικά με τον τραυματισμό του Μπούκερ, αφού δεν ήταν ξεκάθαρο πώς και πότε χτύπησε. Λίγο αργότερα ωστόσο κυκλοφόρησε ένα VIDEO που δείχνει την στιγμή που ο σταρ των Σανς κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά. Ήταν ένας αιφνιδιασμός των Πέλικανς, όταν ο Μπούκερ προσπάθησε να σταματήσει τον Τζακσον Χέιζ και πάτησε με το δεξί του πόδι, με αποτέλεσμα να νιώσει αμέσως ένα "τσίμπημα" στο πόδι.

Δευτερόλεπτα αργότερα, έδωσε την μπάλα στον Κρις Πολ και του είπε να ζητήσει τάιμ-αουτ, ώστε να πάει στον πάγκο των Σανς, με το τηλεοπτικό πλάνο να τον δείχνει να πετάει εκνευρισμένος μία πετσέτα.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ