NBA

NBA, Σανς: Χωρίς Κρις Πολ στο Game 3 με τους Νάγκετς

Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς
Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς Ⓒ 2023 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κρις Πολ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αριστερό προσαγωγό, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για το Game 3 των Σανς με τους Νάγκετς στο Φοίνιξ.

Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, τώρα πλέον είναι και επίσημο: Ο Κρις Πολ δεν θα αγωνιστεί στο Game 3 των Σανς με τους Νάγκετς στο Φοίνιξ, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αριστερό προσαγωγό.

Ο βετεράνος γκαρντ απείχε (και) από την τελευταία προπόνηση των Σανς, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός, κάτι που σημαίνει ότι το Φοίνιξ θα πρέπει να παλέψει χωρίς αυτόν για να ανατρέψει τα δεδομένα κόντρα στο Ντένβερ. Οι Νάγκετς προηγούνται με 2-0 στην σειρά. Σύμφωνα μάλιστα με αμερικανικά ΜΜΕ, η συμμετοχή του Πολ στο Game 4 είναι επίσης εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Πολ τραυματίστηκε στα μέσα της 3ης περιόδου του Game 2 με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να μην επιστρέψει. Έκτοτε έκανε αλλεπάλληλες θεραπείες, ωστόσο αυτό αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετό.

Την φετινή σεζόν ο Πολ είχε 13.9 πόντους (career low), 4.3 ριμπάουντ, 8.9 ασίστ και 1.5 κλεψίματα μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο και 12.4 πόντους, 5 ριμπάουντ, 7.4 ασίστ και 1.7 κλεψίματα μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής στα playoffs.

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού του Πολ στο Game 3 και την αποχώρησή του από τον αγώνα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ