NBA

NBA, Σαμπόνις για Βεζένκοβ: "Δόξα τω Θεώ επέστρεψε"

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ Ⓒ JOSE LUIS VILLEGAS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντομάντας Σαμπόνις αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοβ όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται για την επιστροφή του, λέγοντας ότι ο ταλαντούχος φόργουορντ κάνει πιο εύκολο το παιχνίδι για τους Κινγκς.

Ο Σάσα Βεζένκοβ πήρε μέρος σε επίσημο αγώνα για πρώτη φορά μετά την 9η Φεβρουαρίου στην άνετη νίκη των Κινγκς επί των Τζαζ, έχοντας 5 πόντους σε 10 λεπτά συμμετοχής. Η επιστροφή του ήρθε στο πλέον κατάλληλο σημείο, αφού το Σακραμέντο έχει χάσει τους Κέβιν Χέρτερ και Μαλίκ Μονκ, με τον Ντομάντας Σαμπόνις να στάζει μέλι για τον Βούλγαρο φόργουορντ - και τον Τρέι Λάιλς - όταν ρωτήθηκε για τις επιστροφές.

"Όλα εξαρτώνται από τον προπονητή σχετικά με τον ροτέισον, αλλά δόξω τω Θεώ επέστρεψε ο Βεζένκοβ, ενώ γύρισε και ο Λάιλς. Θα μπορούσαμε να έχουμε τέσσερις παίκτες έξω αν έλειπαν και αυτοί".

Ακολούθως ο Σαμπόνις ρωτήθηκε τι είναι αυτό που δίνει ο Βεζένκοβ και ο Λάιλς στο Σακραμέντο και είπε πάλι μόνο καλά λόγια να πει, τονίζοντας: "Είναι έξυπνοι παίκτες. Διαβάζουν το παιχνίδι σωστά και κάνουν πιο εύκολο το παιχνίδι για εμένα και τον Φοξ. Ανοίγουν το γήπεδο επειδή είναι καλοί σουτέρ, παίρνουν ριμπάουντ και παίζουν άμυνα, κάνουν όλα αυτά τα μικρά, σημαντικά πράγματα".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Σαμπόνις:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ