NBA

NBA, Ρίβερς: "Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν θα ξεκινάει στην 5αδα όσο λείπει ο Εμπίντ, είτε σας αρέσει, είτε όχι"

Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν με την φανέλα των Σίξερς
Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2022 CARLOS OSORIO/ ASSOCIATED PRESS

Ο τεχνικός των Σίξερς, Ντοκ Ρίβερς, ξέσπασε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τους Χιτ έπειτα από ερώτηση που του έγινε για τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν, απαντώντας ότι ο έμπειρος σέντερ θα ξεκιναέι βασικός, είτε αυτό αρέσει στα ΜΜΕ, είτε όχι.

Οι Σίξερς ηττήθηκαν εύκολα στο Game 1 στο Μαϊάμι από τους Χιτ (106-92), με το κενό του Τζοέλ Εμπίντ να μοιάζει - και να είναι - δυσαναπλήρωτο. Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν - που ξεκίνησε στην θέση του - είχε -22 στο σύστημα +/- σε 17 λεπτά συμμετοχής, κάτι που δημιούργησε ερωτήματα. Ο Ντοκ Ρίβερς ωστόσο τόνισε ότι στηρίζει τον παίκτη του. Και το έκανε με έντονο τρόπο μάλιστα.

"Μας αρέσει ο Τζόρνταν. Και θα συνεχίσουμε να τον ξεκινάμε στην βασική πεντάδα όσο λειπει ο Εμπίντ, είτε σας αρέσει, είτε όχι" δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Σίξερς, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Αυτό θα κάνουμε, γιατί οι παίκτες μας πιστεύουν σε αυτόν. Είναι αστείο, γιατί στο ημίχρονο συζητήσαμε με τους παίκτες-κλειδιά της ομάδας για το θέμα και αναφέραμε ότι ίσως έπρεπε να ξεκινήσει ο Πολ Μίλσαπ στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες όμως ήθελαν να στηριχθούμε στον Τζόρνταν".

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ