NBA

NBA: Πρόβλημα με Γκομπέρ στους Τζαζ, τραυματίστηκε στην αριστερή γάμπα

Ο Ρούντι Γκομπέρ με την φανέλα των Τζαζ
Ο Ρούντι Γκομπέρ με την φανέλα των Τζαζ Ⓒ 2021 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Ανησυχία στους Τζαζ, αφού ο Ρούντι Γκομπέρ ένιωσε φάνηκε να τραυματίζεται στην αριστερή γάμπα στον αγώνα με τους Γουόριορς, με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστό αν και πόσο χρόνο θα λείψει από τα παρκέ.

Η ήττα από τους Γουόριορς (94-92) ήταν το μικρότερο πρόβλημα των Τζαζ, αφού κατά την διάρκεια του αγώνα ειδαν τον Ρούντι Γκομπέρ να τραυματίζεται στην αριστερή γάμπα και να αποχωρεί, κάτι που σημαίνει πως ενδέχεται να απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Ο Γάλλος σέντερ αισθάνθηκε ένα "σφίξιμο" στην αριστερή γάμπα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τράβηγμα. Ο ίδιος πάντως μετά το παιχνίδι δήλωσε ότι αισθάνθηκε έναν έντονο πόνο που δεν έχει ξανανιώσει, με αποτέλεσμα να θέλει να είναι όσο πιο προσεκτικός γίνεται.

Ο τραυματισμός του Γκομπέρ έρχεται σε πολύ άσχημο σημείο για τους Τζαζ, οι οποίοι εδώ και μία εβδομάδα δεν έχουν στην διάθεσή τους ούτε τον Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στο πρωτόκολλο διάσεισης, ενώ παράλληλα μετρούν 7 ήττες στα τελευταία 9 παιχνίδια τους.

Την φετινή σεζόν ο Γκομπέρ έχει 16 πόντους, 15.1 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 2.3 κοψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ