NBA

NBA: Πρόβλημα από το πουθενά με Μπέβερλι στους Γουλβς, τραυματίστηκε στο αυτί

Ο Πάτρικ Μπέβερλι με την φανέλα των Γουλβς
Ο Πάτρικ Μπέβερλι με την φανέλα των Γουλβς Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Πάτρικ Μπέβερλι υπέστη έναν από τους πιο περίεργους τραυματισμούς στο NBA, αφού τραυματίστηκε στο αυτί έπειτα από αγκωνιά που δέχθηκε, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις 4 λεπτά στην ήττα των Γουλβς από τους Μάτζικ.

Οι Γουλβς είδαν ένα σερί 6 νικών να ολοκληρώνεται στο Ορλάντο, στην ήττα τους με 118-110 από τους Μάτζικ. Το χειρότερο ωστόσο είναι πως ίσως έχασαν τον Πάτρικ Μπέβερλι με έναν από τους πιο περίεργους τραυματισμούς που έχουν καταγραφεί.

Ο έμπειρος γκαρντ είχε ξεκινήσει "καυτός" το παιχνίδι με 9 πόντους με 3/4 τρίποντα. Έπειτα από μόλις 4 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα ωστόσο αποχώρησε από το ματς, αφού στην διεκδίκηση μίας μπάλας - όπου χρεώθηκε με το 3ο του φάουλ - δέχθηκε αγκωνιά στο αυτί από τον Μο Μπάμπα. Αποτέλεσμα ήταν οι Γουλβς να αποφασίσουν να τον αποσύρουν και να μην τον ξαναρίξουν στο παιχνίδι και αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο άλλοτε παίκτης των Κλίπερς και των Ρόκετς θα μείνει για καιρό εκτός δράσης.

Την φετινή σεζόν ο Μπέβερλι έχει 9.1 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 34.3% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ