NBA

NBA: Πονάει ακόμα ο Στεφ Κάρι, αλλά αν πάρει το "ΟΚ" θα αγωνιστεί στο Game 1 των Γουόριορς με τους Νάγκετς

Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Στεφ Κάρι παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν είναι στο 100%, αφού αισθάνεται ενοχλήσεις στο τραυματισμένο του πόδι, ωστόσο τόνισε πως αν το ιατρικό επιτελείο πει ότι είναι έτοιμος, τότε θα αγωνιστεί στο Game 1 των playoffs κόντρα στους Νάγκετς.

Το καθεστώς συμμετοχής του Στεφ Κάρι στο Game 1 του πρώτου γύρου των playoffs ανάμεσα σε Γουόριορς και Νάγκετς παραμένει... ακαθόριστο. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν είναι στο 100%, αφού αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι. Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε ότι αν πάρει το "ΟΚ" των γιατρών, τότε θα αγωνιστεί.

"Αν πάρεις το "ΟΚ" να αγωνιστείς, τότε δεν έχεις χρόνο να ανησυχήσεις" τόνισε χαρακτηριστικά ο Κάρι, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Θα βοηθήσεις την ομάδα να νικήσει; Μπορείς να επηρεάσεις το παιχνίδι και να κάνεις αυτά που κάνεις; Αν αισθανθώ ότι η απάντηση είναι θετική, τότε θα αγωνιστώ".

Ο Στιβ Κερ από την πλευρά του εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, λέγοντας: "Από άποψη φυσικής κατάστασης δείχνει καλά. Ανησυχώ περισσότερο για το timing. Όταν κάποιος λείπει καιρό, τότε έχει κάποια σκουριά. Θα δούμε τι θα γίνει".

Όπως ξεκαθάρισαν οι Γουοριορς, σε περίπτωση που ο Κάρι επιστρέψει θα έχει περιορισμό στον χρόνο συμμετοχής του προκειμένου να επανέλθει σταδιακά και να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ