NBA

NBA: Περιζήτητος ο Τζεράμι Γκραντ στην trade deadline, αλλά οι Πίστονς δεν θα τον δώσουν... τσάμπα

Ο Τζεράμι Γκραντ των Πίστονς
Ο Τζεράμι Γκραντ των Πίστονς Ⓒ 2021 MATT SLOCUM/ASSOCIATED PRESS

Με την trade deadline να πλησιάζει (10 Φεβρουαρίου), το όνομα του Τζεράμι Γκραντ κυκλοφορεί ξανά ως ενός εκ των παικτών που συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να παραχωρηθεί με ανταλλαγή. Οι Πίστονς ωστόσο. δεν αγχώνονται, περιμένοντας την κατάλληλη πρόταση.

Ο πυρετός των ανταλλαγών αρχίζει να ανεβαίνει στο NBA. Η trade deadline έχει οριστεί στις 10 Φεβρουαρίου και - όπως είναι λογικό - όλες οι ομάδες, ή σχεδόν όλες, είναι με ένα ακουστικό στο χέρι.

Μία από τις ομάδες που αρκετός κόσμος θεωρεί ότι θα είναι ενεργή είναι οι Πίστονς. Όχι όμως ζητώντας παίκτες, αλλά δίνοντας, με τον Τζεράμι Γκραντ να παραμένει ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της trade deadline, αφού έχει στοιχεία που ψάχνουν όλοι οι διεκδικητές του τίτλου: Είναι ένας two-way φόργουορντ, με ικανότητα να σκοράρει και να παίξει άμυνα σε πολύ καλό επίπεδο.

Οι Γουίζαρντς, οι Κινγκς και οι Μπλέιζερς είναι οι τρεις ομάδες που φέρονται να εξετάζουν πιο "ζεστά" την περίπτωση του Γκραντ, την ίδια ώρα όμως που ανά καιρούς το όνομά του έχει συνδεθεί με τους Νετς, τους Λείκερς, τους Τζαζ και τους Σίξερς.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό όπως φαίνεται, ενώ την ίδια στιγμή οι Πίστονς δεν δείχνουν να αγχώνονται. Ο λόγος είναι ότι ο Γκραντ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι αν θέλει το Ντιτρόιτ μπορεί να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι ή και την επόμενη σεζόν για να τον ανταλλάξει, όταν βρει μία προσφορά που να το ενδιαφέρει.

Και ο ίδιος ο Γκραντ εξάλλου δεν φαίνεται να πιέζει καταστάσεις και να ψάχνει να φύγει για ομάδα τίτλου. Αν εξάλλου αυτός ήταν ο στόχος του, δεν θα έφευγε ποτέ από τους Νάγκετς, αφού το καλοκαίρι του 2020 του είχαν καταθέσει την ίδια προσφορά με τους Πίστονς, αλλά ο ταλαντούχος φόργουορντ προτίμησε το Ντιτρόιτ γιατί ήθελε να έχει μεγαλύτερο ρόλο.

Την φετινή σεζόν ο Γκραντ έχει 19.3 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.1 κοψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ