NBA

NBA: Περιζήτητος ο Κούζμα, που θέλει να φύγει από τους Γουίζαρντς

Ο Κάιλ Κούζμα με την φανέλα των Γουίζαρντς
Ο Κάιλ Κούζμα με την φανέλα των Γουίζαρντς Ⓒ 2022 TERRANCE WILLIAMS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κάιλ Κούζμα κάνει σεζόν καριέρας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με αρκετές ομάδες ήδη να κοιτάζουν στην περίπτωσή του ψάχνοντας τρόπο να τον αποκτήσουν με ανταλλαγή, με τον ίδιο να φέρεται να ψάχνεται να αποχωρήσει από τους Γουίζαρντς.

Ο Κάιλ Κούζμα βρήκε τον εαυτό του στους Γουίζαρντς από την περσινή σεζόν. Φέτος... εξερράγη, έχοντας σεζόν καριέρας, αριθμώντας 21.4 πόντους, 7.7 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής. Και αυτό τον έχει κάνει περιζήτητο.

Οι Γουίζαρντς παλεύουν να μπουν στο play-in τουρνουά, αλλά είναι 12οι στην Ανατολή, κάτι που σημαίνει ότι ίσως ψαχτούν να ξεκινήσουν το... rebuilding. Ο Κούζμα βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και - φέρεται να - ψάχνεται να φύγει. Άλλο που δεν θέλουν λοιπόν ομάδες με στόχους στην λίγκα, με αναφορές στις ΗΠΑ να αποκαλύπτουν ότι ο έμπειρος φόργουορντ είναι περιζήτητος.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, οι Σανς, οι Κινγκς και οι Νικς είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται, αφού ψάχνουν για έναν combo φόργουορντ με τα στοιχεία του. Αυτό που μένει να φανεί είναι κατά πόσο κάποια από αυτές τις ομάδες θα κάνει τελικά κίνηση, δίνοντας στους Γουίζαρντς κάτι που θα τους ενδιαφέρει.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ