NBA

NBA, Πέλικανς: Χωρίς Γουίλιαμσον κόντρα στους Κινγκς στο ματς της χρονιάς για την είσοδο στα playoffs

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον Ⓒ 2023 GERALD HERBERT/ ASSOCIATED PRESS

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Ζάιον Γουίλιαμσον, με τους Πέλικανς να γνωστοποιούν ότι ο τραυματισμός του σταρ τους στο αριστερό πόδι είναι αρκετά σοβαρός ώστε να τον θέσει εκτός για τον αγώνα με τους Κινγκς για τα play-in, που θα κρίνει την είσοδο της ομάδας στα playoffs.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον στάθηκε - ξανά - άτυχος. Η ανησυχία των Πέλικανς για τον τραυματισμό του σταρ τους στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού δυστυχώς επιβεβαιώθηκε, με τον δυναμικό φόργουορντ να τίθεται εκτός για τον αγώνα με τους Κινγκς για τα play-in που θα κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει την 8η θέση και θα προκριθεί στα playoffs της Δύσης.

Ο Γουίλιαμσον υπέστη τράβηγμα, με τους Νιου Ορλίανς να ανακοινώνουν ότι η περίπτωσή του θα επανεξεταστεί σε δύο εβδομάδες. Κοινώς, ακόμα και αν τελικά οι Πέλικανς νικήσουν τους Κινγκς και προκριθούν στα playoffs, δεν θα έχουν τον σταρ τους μαζί στην σειρά του πρώτου γύρου κόντρα στους Θάντερ.

Όπως γίνεται σαφές, ο τραυματισμός του Γουίλιαμσον ήρθε στο χειρότερο timing τόσο για τον ίδιο όσο και για τους Πέλικανς, που παίζουν για την ζωή τους κόντρα στους Κινγκς. Την φετινή σεζόν ο απόφοιτος του Ντιουκ είχε 22.9 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο.

Στον αγώνα με τους Λέικερς μάλιστα για τις θέσεις 7-8 είχε 40 πόντους πριν τραυματιστεί και αποχωρήσει με περίπου 3 λεπτά να μένουν για το φινάλε του αγώνα, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Γουίλιαμσον:

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ