NBA

NBA, Πέισερς: Συμφώνησαν με τον Τέρνερ για πρόωρη επέκταση συμβολαίου και την μεγαλύτερη αύξηση στην ιστορία

Ο Μάιλς Τέρνερ με την φανέλα των Πέισερς
Ο Μάιλς Τέρνερ με την φανέλα των Πέισερς Ⓒ 2023 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Οι Πέισερς έδεσαν τον Μάιλς Τέρνερ συμφωνώντας μαζί του για πρόωρη επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2025 έναντι 60 εκατ. δολαρίων, αλλά και αύξηση ύψους 17.1 εκατ. δολαρίων για την φετινή χρονιά, την μεγαλύτερη στην ιστορία του NBA.

Ο Μάιλς Τέρνερ βλέπει το όνομά του να εμπλέκεται σε σενάρια ανταλλαγών εδώ και τρία χρόνια. Από ότι φαίνεται όμως δεν θα πάει πουθενά, αφού συμφώνησε με τους Πέισερς για διετή πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2025 έναντι 60 εκατ. δολαρίων. Και αυτά δεν είναι καν τα ευχάριστα νέα για αυτόν.

Σε μία σπάνια κίνηση, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να αυξηθούν οι αποδοχές του Τέρνερ και την φετινή σεζόν, την τελευταία στο προηγούμενο συμβόλαιό του. Έτσι, ο Τέρνερ πήρε αύξηση ύψους 17.1 εκατ. δολαρίων στις φετινές του αποδοχές, οι οποίες εκτοξεύτηκαν από τα 18 εκατ. δολάρια στα 35.1 εκατ. δολάρια για την σεζόν 2022/23, την τελευταία του προηγούμενου συμβολαίου που είχε υπογράψει. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αύξηση σε ετήσιο μισθό κατά την διάρκεια ενεργού συμβολαίου στην ιστορία του NBA.

Την φετινή σεζόν ο Τέρνερ έχει 17.5 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 7.9 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας), 1.4 ασίστ και 2.4 κοψίματα μέσο όρο με 39.1% στα τρίποντα (ρεκόρ καριέρας) σε 30 λεπτά συμμετοχής, όντας ένας από τους καλύτερους μπλοκέρ της λίγκας.

TAGS NBA ΗΠΑ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ