NBA

NBA, Πέισερς: Πρόβλημα με Χαλιμπάρτον, αποχώρησε με τραυματισμό από το Game 2 με τους Σέλτικς

NBA, Πέισερς: Πρόβλημα με Χαλιμπάρτον, αποχώρησε με τραυματισμό από το Game 2 με τους Σέλτικς
AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Άσχημα νέα για τους Πέισερς, αφού ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον τραυματίστηκε στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και αποχώρησε κατά την διάρκεια του Game 2 με τους Σέλτικς.

Τα πράγματα ήταν δύσκολα για τους Πέισερς κόντρα στους Σέλτικς και έγιναν ακόμα χειρότερα στο Game 2 της σειράς (ήττα με 126-110), αφού ενδέχεται να έχασαν τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

Ο ηγέτης της Ιντιάνα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει στην τρίτη περίοδο και να μην επιστρέψει, σκορπώντας την ανησυχία στην ομάδα του.

Οι Πέισερς δεν ενημέρωσαν άμεσα σχετικά με την σοβαρότητα του τραυματισμού του σταρ τους, ωστόσο το γεγονός ότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις σε ένα σημείο που τραυματίστηκε μέσα στην σεζόν - με αποτέλεσμα να χάσει 10 αγώνες από την 1η έως τις 28 Οκτωβρίου και έκτοτε να μοιάζει να έχασε μέρος της έκρηξής του, αφού δεν ήταν στο 100% - προκάλεσε ανησυχία για πιθανή υποτροπή.

Την φετινή σεζόν ο Χαλιμπάρτον είχε στην κανονική περίοδο 20.1 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 10.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο με 36.4% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής, επιδόσεις που του χάρισαν μία θέση στην 3η καλύτερη πεντάδα του NBA, κάτι που μεταφράστηκε σε +41 εκατ. δολάρια στο συμβόλαιό του.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Χαλιμπάρτον:

TAGS NBA ΗΠΑ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ