NBA

NBA: Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή του Πέιτον στους Γουόριορς, αλλά οι Μπλέιζερς παραμένουν υπό έρευνα

Ο Γκάρι Πέιτον με την φανέλα των Μπλέιζερς
Ο Γκάρι Πέιτον με την φανέλα των Μπλέιζερς Ⓒ 2023 STEVE DYKES/ ASSOCIATED PRESS

Οι Γουόριορς τελικά ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Γκάρι Πέιτον από τους Μπλέιζερς - που περιελάμβανε άλλους 3 παίκτες στο πλαίσιο τετραπλής ανταλλαγής με Χοκς και Πίστονς - με το Πόρτλαντ ωστόσο να εξακολουθεί να βρίσκεται υπό έρευνα και να απειλείται με τιμωρία.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ημέρες, αλλά τελικά οι Γουόριορς δέχθηκαν να προχωρήσουν στην ανταλλαγή του Γκάρι Πέιτον από τους Μπλέιζερς, που αρχικά είχε "κολλήσει" επειδή ο δυναμικός γκαρντ απέτυχε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Το Γκόλντεν Στέιτ είχε προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον των Μπλέιζερς, κατηγορώντας το Πόρτλαντ ότι απέκρυψε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πέιτον και συγκεκριμένα το μέγεθος ενός τραυματισμού του στους κοιλιακούς, αφού είναι ανοιχτό να μείνει εκτός δράσης ακόμα και 3 μήνες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο γιος του θρυλικού Γκάρι Πέιτον αγωνίστηκε με ενέσεις στην συγκεκριμένη περιοχή για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις έπειτα από μία επέμβαση που υποβλήθηκε το καλοκαίρι και είχε ως αποτέλεσμα να απουσιάσει από τους πρώτους 35 αγώνες της σεζόν. Αν η καταγγελία των Γουόριορς αποδειχθεί, τότε οι Μπλέιζερς θα κληθούν να πληρώσουν τις συνέπειες. Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πληρώσουν κάποιο πρόστιμο, ή να χάσουν κάποιο/α μελλοντικά ντραφτ πικ.

Όπως και να έχει, με τους Γουόριορς να ανάβουν τελικά το πράσινο φως για την απόκτηση του Πέιτον, αυτό σημαίνει ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι της τετραπλής ανταλλαγής που έγινε στην trade deadline μπορούν να πάνε στις νέες ομάδες τους. Ο λόγος για τους Τζέιμς Γουάισμαν (από Γουόριορς σε Πίστονς), Σαντικ Μπέι (από Πίστονς σε Χοκς) και Κέβιν Νοξ (από Χοκς σε Μπλέιζερς). Όλα τα άλλα θα τα... βρει το NBA.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ