NBA

NBA: "Κολλάει" η ανταλλαγή του Γκάρι Πέιτον στους Γουόριορς λόγω τραυματισμού

Ο Γκάρι Πέιτον με την φανέλα των Μπλέιζερς
Ο Γκάρι Πέιτον με την φανέλα των Μπλέιζερς Ⓒ 2023 STEVE DYKES/ ASSOCIATED PRESS

Ο Γκάρι Πέιτον δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις των Γουόριορς, με αποτέλεσμα πλέον να απειλείται ανοιχτά η τετραπλή ανταλλαγή που θα τον έστελνε στο Γκόλντεν Στέιτ.

Οι Γουόριορς είχαν όλη την καλή διάθεση να υποδεχθούν με... ανοιχτές αγκάλες τον Γκάρι Πέιτον πίσω, στέλνοντας για χάρη του τον Τζέιμς Γουάισμαν στους Πίστονς στο πλαίσιο τετραπλής ανταλλαγής. Αυτή η κίνηση όμως ίσως τελικά να μην ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Πέιτον απέτυχε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις λόγω ενός τραυματισμού στους κοιλιακούς (που τον άφησε εκτός δράσης στα πρώτα 35 παιχνίδια των Μπλέιζερς). Πλέον, οι Γουόριορς καλούνται να αποφασίσουν αν θέλουν παρόλα αυτά να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή ή αν θα την ακυρώσουν.

Σε περίπτωση που το Γκόλντεν Στέιτ κάνει πίσω στην συμφωνία, τότε - εκτός του Πέιτον - υπάρχουν άλλοι τρεις παίκτες που θα πρέπει να επιστρέψου στις πρώην ομάδες τους, αφού στην συγκεκριμένη ανταλλαγή συμμετείχαν ακόμα οι Μπλέιζερς, οι Πίστονς και οι Χοκς.

Αν λοιπόν οι Γουόριορς αποφασίσουν να μην ολοκληρώσουν την ανταλλαγή, τότε ο Σαντίκ Μπέι και ο Κέβιν Νοξ θα πρέπει να επιστρέψουν στους Πίστονς (αντί για τους Χοκς και τους Μπλέιζερς όπου ανήκουν) και ο Γουάισμαν να επιστρέψει στους Γουόριορς. Κοινώς... μύλος.

Για την ιστορία, αν δεν είχε περάσει η διορία των ανταλλαγών οι τέσσερις ομάδες θα μπορούσαν να βρουν μία άλλη λύση, περιλαμβάνοντας άλλους παίκτες σε πιθανή συμφωνία. Πλέον όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει και όλοι κρέμονται από τα... χείλη των Γουόριορς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ