NBA

NBA: Οι Σίξερς ελπίζουν ότι ο Εμπίντ θα επιστρέψει λίγο πριν από τα playoffs

Ο Τζοέλ Εμπίντ
Ο Τζοέλ Εμπίντ Ⓒ 2023 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζοέλ Εμπίντ συνεχίζει να αναρρώνει από την επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο, με τους Σίξερς να εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα πατήσει παρκέ λίγο πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου ώστε να βρει ρυθμό πριν από τα playoffs.

Όλη η σεζόν των Σίξερς εξαρτάται από την αποθεραπεία του Τζοέλ Εμπίντ στο λαβωμένο του αριστερό γόνατο, στο οποίο υποβλήθηκε σε επέμβαση. Στην Φιλαντέλφεια υπάρχει όμως πλέον αισιοδοξία ότι ο σταρ της ομάδας θα αναρρώσει αρκετά γρήγορα ώστε να επιστρέψει στην δράση κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Όπως έγινε γνωστό, οι Σίξερς πιστεύουν πως - αν όλα πάνε καλά - ο Εμπίντ θα επιστρέψει λίγο πριν από τα playoffs και θα παίξει μερικά παιχνίδια ώστε να έχει ρυθμό ενόψει της postseason. Σε περίπτωση που αυτό επιβεβαιωθεί, είναι δεδομένο ότι οι πιθανότητες των Σίξερς να κάνουν κάτι καλό θα εκτοξευτούν, αν και ένα ζήτημα βέβαια είναι σε ποια θέση θα βρίσκονται όταν ο All Star σέντερ πατήσει παρκέ. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 5η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 32-22, με τους 4ους Νικς να έχουν ρεκόρ 33-22 και τους 6ους Πέισερς να έχουν 31-25.

Την φετινή σεζόν ο Εμπίντ έχει 35.3 πόντους, 11.3 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 1.9 κοψίματα μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ