NBA

NBA, Σίξερς: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Εμπίντ, αλλά ελπίζει να επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν

NBA, Σίξερς: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Εμπίντ, αλλά ελπίζει να επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν
AP PHOTO/D. ROSS CAMERON

Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν θα γλιτώσει το χειρουργείο, αφού οι γιατροί των Σίξερς αποφάσισαν ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση αντιμετώπισης του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στον μηνίσκο. Ορατό το ενδεχόμενο να γυρίσει στη δράση τη φετινή σεζόν.

Την πόρτα του χειρουργείο θα περάσει ο Τζοέλ Εμπίντ, όπως ανακοίνωσαν οι Σίξερς, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αριστερό μηνίσκο.

Το ακριβές διάστημα της απουσίας του περσινού MVP του NBA θα καθοριστεί μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, ωστόσο, στη Φιλαντέλφεια υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την επιστροφή του πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Στα 34 ματς που έχει δώσει φέτος ο Εμπίντ μετράει 35.3 πόντους, 11.3 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1.8 μπλοκ, ενώ οι Σίξερς τα έχουν βρει σκούρα χωρίς εκείνον, μετρώντας 10 ήττες σε 14 παιχνίδια.

Να θυμίσουμε πως ο Καμερουνέζος σέντερ τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης των Σίξερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο Σαν Φρανσίσκο, όμως έπαιζε με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο από την αρχή της σεζόν, ενώ είχε απουσιάσει από τρία παιχνίδια της Φιλαντέλφεια στις αρχές Ιανουαρίου, λόγω πρηξίματος και δυσφορίας στην περιοχή.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ