NBA

NBA: Οι Σίξερς έκλεισαν τις πόρτες, "ξεγυμνώθηκαν" και έβγαλαν τα εσώψυχά τους

Ο Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς
Ο Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς AP PHOTO/MATT SLOCUM

Πίσω από τους τοίχους των αποδυτηρίων έλυσαν οι παίκτες των Σίξερς όλες τις διαφορές τους και ο Ταϊρίς Μάξι δεν το αρνήθηκε.

Οι ανοικτές πληγές πρέπει να κλείνουν για να μην αιμορραγούν διαρκώς και οι Σίξερς προσπάθησαν να μιλήσουν με ειλικρίνεια για το τι έχει πάει στραβά στη σειρά με τους Σέλτικς με συνέπεια το υπέρ τους 1-0 να γίνει 1-2 με δύο κακές εμφανίσεις.

Στο 121-87 στη Βοστόνη δεν είχε δοθεί η πρέπουσα σημαδία με δεδομένο πως είχε προηγηθεί το μπρέικ. Οταν όμως ήρθε το εντός έδρας 114-102, χωρίς επί της ουσίας η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς να προβάλει αντίσταση, τα φίδια άρχισαν να ζώνουν τους πάντες. Κυρίως τους παίκτες που ένιωσαν εκτεθειμένοι απέναντι στους εαυτούς τους γι' αυτό που είχαν παρουσιάσει. Δεν ήταν τυχαίο πως ο Τζοέλ Εμπίντ μίλησε δημοσίως για τον Τζέιμς Χάρντεν.

Κι επειδή οι σταρ του NBA δεν έχουν λόγο να κρύβουν τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των αποδυτηρίων από τη στιγμή που ούτως ή άλλως θα διαρρεύσουν και θα μαθευτούν, ο Ταϊρίς Μάξι αποκάλυψε τι μέσες-άκρες ειπώθηκε μεταξύ τους.

"Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πράγμα σήμερα ήταν πως μεταξύ μας ήμασταν αληθινοί. Αυτό είναι πραγματικά καλό. Τα μέλη της οικογένειας οφείλουν να είναι αληθινά μεταξύ τους και εκφράζονται. Να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, να εκφράζουν ό,τι νιώθουν, αυτό που θέλουν να βγάλουν από μέσα τους. Κι εμείς έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό όλη τη χρονιά", μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους ο βασικός σουτέρ των Σίξερς, μεταφέροντας μια σύνοψη των όσων είπαν στη διάρκεια της μάζωξης για την ανάλυση του video.

Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να δουλέψει με το χέρι του, μένοντας επί μια ώρα στο παρκέ κι εκτελώντας ασταμάτητα προσπάθειες για τρεις, με άμυνα ή χωρίς, προκειμένου ν' αποκαταστήσει τη σχέση του με τον στόχο, μιας και μέχρι τώρα στη σειρά με τους Σέλτικς έχει 6/22 πίσω από τη γραμμή, όταν το ποσοστό του στην κανονική περίοδο ήταν στο 43%!

Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς με τους Κέλτες απόψε στις 22:30 (COSMOTE SPORT 4 HD, LIVE από το SPORT24)

TAGS NBA ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ