NBA

NBA, Εμπίντ για τις δύο συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του Χάρντεν: "Πρέπει να είναι επιθετικός, να συνεχίσει να σουτάρει"

Ο Ζοέλ Εμπίντ και ο Τζέιμς Χάρντεν
Ο Ζοέλ Εμπίντ και ο Τζέιμς Χάρντεν 2022 MATT SLOCUM/AP IMAGES

Ο Τζοέλ Εμπίντ ρωτήθηκε για τις εμφανίσεις του Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος μετά την ραψωδία του στο Game 1 έχει... σπάσει τα καλάθια, λέγοντας ότι ο "Μουσιας" πρέπει απλώς να συνεχίσει να είναι επιθετικός.

Ο Τζέιμς Χάρντεν νίκησε... μόνος του τους Σέλτικς στο Game 1 στην Βοστώνη σταματώντας στους 45 πόντους, ωστόσο στους δύο αγώνες που ακολούθησαν σημείωσε (μαζί) 28 πόντους με 5/28 σουτ. Με τους Σίξερς να είναι έτσι πλέον πίσω με 2-1 στην σειρά έπειτα από την ήττα τους στο Game 3, ο Τζοέλ Εμπίντ ρωτήθηκε για το τι θα πει στον συμπαίκτη του για να τον βοηθήσει.

"Απλώς θα του λέω να συνεχίσει να σουτάρει" δήλωσε αρχικά ο Εμπίντ, για να προσθέσει: "Πρέπει να είναι επιθετικός. Δεν γίνεται να έχει πολύ ψηλά την ψυχολογία του στα καλά και χαμηλά στα άσχημα. Κάποιες μέρες θα βάλει πολλά σουτ, δύσκολα σουτ και κάποιες άλλες όχι. Πρέπει απλώς να βρει άλλους τρόπους για να επηρεάσει το παιχνίδι".

Για την ιστορία, τα 5/28 σουτ που έχει ο Χάρντεν στα δύο τελευταία παιχνίδια του αποτελούν τον χειρότερο απολογισμό που είχε ποτέ σε διαδοχικούς αγώνες στην καριέρα του.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ