NBA

NBA: Οι Σέλτικς θα υποβάλλουν αίτηση για το All Star Game 2025

Οι Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν
Οι Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν Ⓒ 2022 DERICK HINGLE/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Boston Globe οι Σέλτικς ετοιμάζονται να υποβάλλουν αίτηση για να διοργανώσουν το All Star Game του 2025, το οποίο είναι και το πρώτο διαθέσιμο, αφού αυτά του 2023 και 2024 έχουν ήδη προγραμματιστεί.

Η Γιούτα θα διοργανώσει το All Star Game του 2023 και η Ιντιανάπολις του 2024. Το All Star Game του 2025 δεν έχει ακόμα προγραμματιστεί. Και οι Σέλτικς φαίνεται ότι είναι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η Boston Globe, αποκαλύπτοντας ότι η διοίκηση των "Κελτών" έχει ξεκινήσει τις σχετικές κινήσεις προκειμένου να υποβάλει αίτηση να φιλοξενήσει το All Star Game του 2025. Για την ιστορία, η τελευταία φορά που το All Star Game φιλοξενήθηκε στην Βοστώνη ήταν το μακρινό 1964!

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι Σέλτικς μέχρι τώρα δεν ήθελαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση και ένας από τους λόγους ήταν ότι καλά-καλά δεν τους ανήκει το γήπεδό τους (TD Garden), το οποίο ανήκει στους Μπόστον Μπρούινς (ομάδα του NHL, δηλαδή του Αμερικανικού χόκεϊ), με τους οποίους έχουν... ψυχρές σχέσεις λόγω της συγκατοίκησης.

Με βάση πάντως τα τελευταία δεδομένα, φαίνεται ότι Γουίκ Γκρούμπερκ και Στίβεν Παλιούκα (ιδιοκτήτες των Σέλτικς) ήραν τους όποιους δισταγμούς τους και αναμένεται να διεκδικήσουν το All Star Game, κάτι που σίγουρα θα αρέσει στο NBA, αφού οι Σέλτικς είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της λίγκας και οι συμβολισμοί θα είναι πάρα πολλοί.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ALL STAR GAME
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ