NBA

NBA: Οι Σανς έχουν βρει τον "παγκίτη" που χρειάζονται

Ο Τερένς Ρος στους Μάτζικ
Ο Τερένς Ρος στους Μάτζικ AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Εν αναμονή της ενεργοποίησης του Κέβιν Ντουράντ οι Σανς δουλεύουν για να μην αφήσουν ακάλυπτο τον πάγκο τους.

Οι Σανς δεν χρειάζονται μόνο τρεις σούπερ σταρς για να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου και να κατακτήσουν την κορυφή του NBA. Το supporting cast, δίπλα σε Ντουράντ, Μπούκερ και Πολ, αποτελεί ισχυρή προϋπόθεση.

Γι' αυτό και θα υπογράψουν τον Τέρενς Ρος μόλις μείνει ελεύθερος από τους Μάτζικ. Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχει ήδη συμφωνήσει για τη μετακόμισή του στο Φοίνιξ και, σύμφωνα με τις αμερικανικές πηγές, βρίσκεται σε διαδικασία αποδέσμευσης από την ομάδα του Ορλάντο.

Ο Μόντι Γουίλιαμς γνωρίζει ότι από τον Ρος μπορεί να πάρει μέγεθος στην άμυνα και αξιόπιστο μακρινό σουτ στην περιφέρεια. Ήταν το Νο8 στο draft του 2012 ως επιλογή των Ράπτορς, λίγο πίσω από Άντονι Ντέιβις, Μπράντι Μπιλ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, και στα καλύτερά του (2018-19) υπήρξε παίκτης των 15.1 πόντων με 38% από την περίμετρο, 3.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 81 ματς κανονικής περιόδου με τους Μάτζικ.

Κλασικός έκτος παίκτης που δεν έχει πρόβλημα να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει πράγματα, θα πρέπει να έχει δεσμευτεί ως την 1η Μαρτίου για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ρόστερ των playoffs. Εφέτος έχει 8 πόντους με 38% από το τρίποντο, 2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ, αλλά οι Μάτζικ είχαν την εξέλιξη σε προτεραιότητα και όχι τη χρησιμοποίηση ενός βετεράνου.

TAGS NBA ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ