NBA FINALS

NBA: Οι παίκτες των Μπόστον Σέλτικς φόρεσαν μπλουζάκια με qr code για την Μπρίτνι Γκράινερ

NBA: Οι παίκτες των Μπόστον Σέλτικς φόρεσαν μπλουζάκια με qr code για την Μπρίτνι Γκράινερ

Την στήριξή τους προς την Μπρίτνι Γκράινερ έδειξαν οι παίκτες των Μπόστον Σέλτικς στην προπόνηση του Σαββάτου (4/6) εν όψει του Game 2 των NBA Finals 2022 με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Την ώρα που οι NBA Finals οδεύουν προς το Game 2 (ξημερώματα Δευτέρας 6/6 στις 03:00), η Μπρίτνι Γκράινερ παραμένει φυλακισμένη στη Μόσχα. Η Αμερικανίδα σέντερ βρίσκεται υπό κράτηση από τον περασμένο Φεβρουάριο, ελάχιστοι, έως μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει και τι πραγματικά περνάει εκείνη μετά από την σύλληψή της για κατοχή απαγορευμένων ουσιών, με τους μπασκετμπολίστες των Σέλτικς να την υποστηρίζουν με τον τρόπο τους.

Οι παίκτες της ομάδας της Βοστώνης εμφανίστηκαν στην προπόνηση του Σαββάτου (4/6) με μπλουζάκια στο πίσω μέρος των οποίων υπήρχε ένας qr code. Σκανάροντας κάποιος αυτόν τον κωδικό, πηγαίνει σε μία σελίδα στην οποία συγκεντρώνονται υπογραφές για την ασφαλή επιστροφή της Γκράινερ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 243 χιλιάδες άνθρωποι έχουν συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία, για να γυρίσει η Αμερικανίδα στην πατρίδα της μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες, σώα και ασφαλής.

TAGS NBA FINALS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ NBA FINALS 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ