NBA

NBA: Οι Μπουλς περιμένουν την επιστροφή του Λαβίν

Ο Ζακ ΛαΒίν
Ο Ζακ ΛαΒίν Ⓒ 2023 MARCIO JOSE SANCHEZ/ ASSOCIATED PRESS

Στο Σικάγο άπαντες περιμένουν την επιστροφή του Λαβίν, με τον προπονητή των Μπουλς, Μπίλι Ντονόβαν, να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες της επανόδου του εκρηκτικού σκόρερ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ως "ρεαλιστική" χαρακτήρισε την επιστροφή του Ζακ Λαβίν στην δράση μέσα στην εβδομάδα ο Μπίλι Ντονόβαν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας των Σικάγο Μπουλς κόντρα στους Χόρνετς.

Σύμφωνα με τον τεχνικό των "Ταύρων", η αποθεραπεία του 28χρονου γκάρντ στον τραυματισμό του στο δεξιό πόδι εξελίσσεται θετικά, μετά και την πλήρη ανταπόκρισή του στις προπονήσεις με την θυγατρική ομάδα των Μπουλς στην G - League.

"Δεν ξέρω ποια θα είναι η ακριβής ημερομηνία, αλλά ο τρόπος που προχωρά η επάνοδός του αυτή τη στιγμή είναι ένα πολύ θετικό γεγονός", τόνισε ο Ντονόβαν πριν από τον αγώνα της Τρίτης (9/1) απέναντι στους Σίξερς.

"Δεν ξέρω ακόμα τα δεδομένα που αναμένεται να μας θέσει το ιατρικό επιτελείο όσον αφορά στα λεπτά που μπορεί να πάρει. Ό,τι του έχουν πει να ακολουθήσει για την εξέλιξη της επανόδου του, το χειρίστηκε πραγματικά πολύ καλά και ο ίδιος ο αθλητής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λαβίν έχει ήδη απουσιάσει από 16 συνεχόμενα ματς της ομάδας του. Πριν από τον τραυματισμό του, μετρούσε 21 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι με με 44,3% στα σουτ και με 33,6% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ