NBA

NBA: Οι Μάβερικς απέκτησαν τον Γκραντ Γουίλιαμς με sign and trande από τους Σέλτικς

Ο Γκραντ Γουίλιαμς
Ο Γκραντ Γουίλιαμς Ⓒ 2023 LYNNE SLADKY/ ASSOCIATED PRESS

Σημαντική κίνηση για τους Μάβερικς, που απέκτησαν με sign and trade τον Γκραντ Γουίλιαμς από τους Σέλτικς μέσω τριπλής ανταλλαγής με την βοήθεια των Σπερς.

Ο Γκραντ Γουίλιαμς βρήκε το συμβόλαιο που ήθελε. Απλώς αντί να το πάρει από τους Σέλτικς, το πήρε από τους Μάβερικς, οι οποίοι τον απέκτησαν με sign and trade μέσω τριπλής ανταλλαγής από την Βοστώνη, με την βοήθεια των Σπερς.

Συγκεκριμένα, οι Μάβερικς συμφώνησαν με τον Γουίλιαμς για 4ετές συμβόλαιο αξίας 53 εκατ. δολαρίων και έστειλαν για χάρη του δύο μελλοντικά ντραφτ πικ δεύτερου γύρου στους Σέλτικς, ενώ στους Σπερς έστειλαν τον Ρέτζι Μπούλοκ, δύο μελλοντικά ντραφτ πικ δεύτερου γύρου και το δικαίωμα να ανταλλάξουν μεταξύ τους ντραφτ πικ πρώτου γύρου στο NBA Draft 2030.

Με την απόκτηση του 25χρονου Γουίλιαμς οι Μάβερικς πρόσθεσαν στο ρόστερ τους έναν δυναμικό 3-and-D φόργουορντ, που μπορεί υπό προϋποθέσεις να αγωνιστεί από το 3 έως το 5, με εμπειρία playoffs. Έναν παίκτη δηλαδή που μπορεί να ταιριάξει ιδανικά στο πλευρό των Λούκα Ντόντσιτς και Καϊρί ίρβινγκ.

Την σεζόν 2022/23 ο Γουίλιαμς είχε 8.1 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο με 39.5% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ