ΜΑΒΕΡΙΚΣ

NBA: Οι Μάβερικς ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

NBA: Οι Μάβερικς ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ
INTIME SPORTS

Παίκτης των Ντάλας Μάβερικς είναι με κάθε επισημότητα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ντόντσιτς με two-way συμβόλαιο, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SPORT24.

Συμπαίκτης του Λούκα Ντόντσιτς είναι με κάθε επισημότητα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που ανακοινώθηκε από τους Ντάλας Μάβερικς με two-way συμβόλαιο, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SPORT24.

Ο ομογενής γκαρντ είχε ενημερώσει τον Ολυμπιακό από το πρωί 7ης Ιουλίου για την απόφασή του να γυρίσει στο NBA και πλέον ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Ντάλας, θέλοντας να εξασφαλίσει τη σύνταξη των 90.000 δολαρίων ετησίως μόλις πατήσει τα 62.

Οι Μάβερικς ανακοίνωσαν την απόκτησή του το απόγευμα της Κυριακής (24/7) και πλέον ο Ντόρσεϊ αφήνει την Ευρώπη θέλοντας μία ακόμα ευκαιρία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ντόρσεϊ είχε 11 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο με 42.3% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 12.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο με 37.4% στα τρίποντα σε 24 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, έχοντας σημαίνοντα ρόλο στην κατάκτηση του double και την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι το Final Four της EuroLeague.

TAGS ΜΑΒΕΡΙΚΣ NBA ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ