NBA

NBA: Οι Λος Άντζελες Λέικερς βρήκαν σε ποιον θα δώσουν το δεκαήμερο συμβόλαιο

Ο Ντάρβιν Χαμ
Ο Ντάρβιν Χαμ Ⓒ 2016 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Στον Στέρλινγκ Μπράουν θα δώσουν οι Λέικερς το δεκαήμερο συμβόλαιο για το οποίο πάλεψε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Λίγες ώρες μετά από το workout στο Λος Άντζελες, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν άκουσε καλά νέα. Οι Λέικερς είχαν αρκετούς παίκτες στο στόχαστρό τους για το ανοιχτό roster spot, όμως σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια του Athletic θα δώσουν το δεκαήμερο συμβόλαιο σε έναν περιφερειακό που μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις.

Σύμφωνα με τον Σαράνια, η ομάδα είναι έτοιμη να προσφέρει μία ευκαιρία στον Στέρλινγκ Μπράουν (27, 1μ.96), έναν παίκτη που έχει φορέσει τις φανέλες των Μιλγουόκι Μπακς, των Χιούστον Ρόκετς και των Ντάλας Μάβερικς, με την ελπίδα εκείνος να δείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει ποιοτικά σε έναν συμπληρωματικό ρόλο και να διεκδικήσει και δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο.

Όσο για τον Ντόρσεϊ; Συνεχίζει να περιμένει τη δική του ευκαιρία μετά από την αποχώρηση από τους Ντάλας Μάβερικς, γνωρίζοντας φυσικά ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να γυρίσει στην Ευρώπη και να βρει ένα επταψήφιο συμβόλαιο είτε στην Τουρκία, είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ισπανία. Κατά τα άλλα, οι Λέικερς εγγυήθηκαν τα συμβόλαια των Όστιν Ριβς - Γουένιεν Γκέιμπριελ έως το τέλος της σεζόν, με τον Μπράουν να παίρνει τη 15η και τελευταία θέση στο ρόστερ.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ