ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ προπονήθηκε με τους Λος Άντζελες Λέικερς

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ προπονήθηκε με τους Λος Άντζελες Λέικερς
INTIME SPORTS

Η προσπάθεια του Τάιλερ Ντόρσεϊ να εξασφαλίσει την παραμονή στο ΝΒΑ συνεχίζεται, με τον ομογενή γκαρντ να προπονείται υπό το βλέμμα των Ντάρβιν Χαμ και Ρομπ Πελίνκα στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα (μικρή ή μεγάλη) να παραμείνει στο ΝΒΑ. Γι αυτό δουλεύει εδώ κι αρκετό καιρό, γι αυτό έχει αποφασίσει να μην ακούσει ούτε σε θεωρητικό επίπεδο κάποια πρόταση από την Ευρώπη.

Με την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου να σηματοδοτεί τη δυνατότητα των ομάδων του ΝΒΑ να δώσουν δεκαήμερα συμβόλαια, ο ομογενής γκαρντ ξέρει πως πλέον θα έχει περισσότερες πιθανότητες για να καταφέρει να βρει κάτι (έστω μικρό) στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Ενδεχομένως μάλιστα η Τρίτη 10 Ιανουαρίου να είναι ακόμη πιο σημαντική για εκείνον (κι άλλους παίκτες με το δικό του status) αφού αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία για τους οργανισμούς του ΝΒΑ προκειμένου να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τα μη εγγυημένα συμβόλαιά τους.

Όπως αναφέρουν μάλιστα στις ΗΠΑ, προπονήθηκε υπό το βλέμμα των Ρομπ Πελίνκα (GM) και Ντάρβιν Χαμπ (προπονητής) στους Λος Άντζελες Λέικερς. Πρόκειται για τη δική του ευκαιρία να πείσει πως αξίζει μια θέση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, η οποία πρέπει σε τέσσερις ημέρες να αποφασίσει τι θα κάνει με τα μη εγγυημένα συμβόλαια των Όστον Ριβς (γκαρντ) και Γουένιεν Γκάμπριελ (φόργουορντ) -ο πρώτος κάνει σπουδαία σεζόν με 10.8 πόντους (με 36% στο τρίποντο), 3.1 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ κατά μέσο όρο.

TAGS ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ