NBA

NBA: Οι Λέικερς βρήκαν χώρο να τρυπώσουν στο draft

NBA: Οι Λέικερς βρήκαν χώρο να τρυπώσουν στο draft
AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Χωρίς επιλογή πρώτου γύρου ως το 2026 οι Λέικερς χρειάστηκε να πληρώσουν για να έχουν τουλάχιστον μία επιλογή στο NBA Draft του 2022.

Δεν είναι μόνο το παρόν των Λος Άντζελες Λέικερς θολό, αλλά και το μέλλον τους. Κι αυτό γιατί στον βωμό του πρωταθλητισμού θυσίασαν κάθε διαθέσιμη επιλογή που είχαν στο NBA Draft ως το 2026.

Μάλιστα στην τελετή που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Υόρκη δεν θα είχαν τη δυνατότητα να διαλέξουν παίκτη. Αυτό γιατί τα δικαιώματα του Νο8 είχαν παραχωρηθεί στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ως μέρος της συμφωνίας για την απόκτηση του Άντονι Ντέιβις τον Ιούλιο του 2019.

Για να μην μείνουν ωστόσο έξω από τον χορό βρήκαν τον τρόπο να εξασφαλίσουν ένα μικρό κομμάτι από την πίτα. Όπως διέρρευσε λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη βραδιά στο Μπρούκλιν, οι Λέικερς ήρθαν σε συμφωνία με τους Μάτζικ για την απόκτηση του Νο35.

Πόνταραν στο γεγονός πως η ομάδα από το Ορλάντο με κλειδωμένο το δικαίωμα να επιλέξουν πρώτοι και μια δεύτερη επιλογή στο Νο32, είχε την ευχέρεια να συζητήσει κάτι εναλλακτικό. Έτσι έπεισαν τους Μάτζικ να τους παραχωρήσουν την τρίτη επιλογή τους στη διαδικασία, έναντι μιας μελλοντικής επιλογής στον β' γύρο και ρευστό που θα μπει άμεσα στο ταμείο τους. Κάτι ήταν κι αυτό.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ