NBA

NBA: Οι Κλίπερς πρόσθεσαν νιάτα στο ρόστερ τους με την απόκτηση του Κέι Τζέι Μάρτιν

Ο Κέι Τζέι Μάρτιν
Ο Κέι Τζέι Μάρτιν Ⓒ 2023 DARREN ABATEII/ ASSOCIATED PRESS

Σε μία κίνηση με ξεκάθαρη προσπάθεια να προσθέσουν νεανικό αίμα και αθλητικότητα προχώρησαν οι Κλίπερς, που απέκτησαν με ανταλλαγή τον Κέι Τζέι Μάρτιν από τους Ρόκετς.

Οι Κλίπερς είναι μία ομάδα γεμάτη φόργουορντ. Όλοι οι ημίψηλοι παίκτες του ρόστερ τους είναι σχετικά μεγάλοι σε ηλικία. Αυτό πλέον άλλαξε όμως, αφού η ομάδα του Λ.Α απέκτησε με ανταλλαγή τον Κέι Τζέι Μάρτιν από τους Ρόκετς για χάρη δύο μελλοντικών ντραφτ πικ δεύτερου γύρου.

Ο σούπερ αθλητικός Μάρτιν είχε σεζόν καριέρας φέτος με το Χιούστον, παίζοντας και στις δύο θέσεις των φόργουορντ, αριθμώντας 12.7 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής, ενώ θεωρείται καλός αμυντικός.

Ο ρόλος που θα έχει στους Κλίπερς δεν είναι ακόμα σαφής, αφού η ομάδα του Λ.Α έχει στο μυαλό της μία ακόμα πιο μεγάλη κίνηση: Την απόκτηση του Τζέιμς Χάρντεν, για χάρη του οποίου θα πρέπει λογικά να στείλει αρκετούς από τους ημίψηλους παίκτες της στους Σίξερς για να γίνει το deal, κάτι που - αν συμβεί - θα αλλάξει τον ρόλο που θα έχει ο Μάρτιν.

TAGS NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ