NBA

NBA: Οι Κινγκς έκοψαν τον Τοσκάνο-Άντερσον, ένας λιγότερος ανταγωνιστής για τον Βεζένκοβ

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ 2023 JED JACOBSOHN/AP IMAGES

Παρελθόν αποτελεί από τους Κινγκς ο Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον, με τους Κινγκς να ανακοινώνουν την λύση του συμβολαίου του, με τον Σάσα Βεζένκοβ να έχει πλέον έναν ανταγωνιστή λιγότερο για χρόνο συμμετοχής.

Ο Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον (30 χρονών, 1.98 μέτρα) δεν είναι πλέον παίκτης των Κινγκς. Το Σακραμέντο ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του 30χρονου φόργουορντ, μειώνοντας έτσι κατά έναν τους ανταγωνιστές του Σάσα Βεζένκοβ για χρόνο συμμετοχής.

Ο Τοσκάνο-Άντερσον είχε υπογράψει μη εγγυημένο συμβόλαιο με τους Κινγκς στις 15 Δεκεμβρίου και πρόλαβε να αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια με το Σακραμέντο, έχοντας 0.3 πόντους και 0.6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 2.5 λεπτά συμμετοχής.

Ο Τοσκάνο-Άντερσον είναι ένας παίκτης που φημίζεται κυρίως για τις αμυντικές του ικανότητες και τον τρόπο που διαβάζει το παιχνίδι, ωστόσο δεν χωρούσε στο ρόστερ των Κινγκς, κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι οι δύο τελευταίες συμμετοχές του κράτησαν μερικά δευτερόλεπτα (12 δευτερόλεπτα κόντρα στους Χόρνετς στις 2 Ιανουαρίου και 19 δευτερόλεπτα κόντρα στους Μάτζικ στις 3 ΙανουαρίοΥ), όπου μπήκε απλώς για να παίξει μία άμυνα σε κάθε ματς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βεζένκοβ δεν έχει πατήσει ακόμα παρκέ μέσα στο 2024, έχοντας τρία συνεχόμενα DNP (Did Not Play - Coach's decision), ελπίζοντας ότι αυτό θα αλλάξει άμεσα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ