NBA

NBA: Οι Γουόριορς πήγαν για το κόλπο της χρονιάς με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην trade deadline, αλλά έφαγαν πόρτα

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς Ⓒ 2024 YANNICK PETERHANS/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN οι Γουόριορς πήγαν να κάνουν το κόλπο της χρονιάς στην Trade Deadline και ζήτησαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Λέικερς, αλλά έφαγαν πόρτα από ομάδα και παίκτη.

Οι Γουόριορς θέλησαν να ζήσουν το όνειρό τους: Να έχουν στην ίδια ομάδα τον Στεφ Κάρι και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Άγγιξαν τον ήλιο. Στο τέλος όμως έφαγαν... πόρτα.

Αυτό αναφέρει το ESPN σε δημοσίευμά του, αποκαλύπτοντας ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζο Λακόμπ, επικοινώνησε ο ίδιος με την Τζίνι Μπας των Λέικερς στην trade deadline, ζητώντας τον ΛεΜπρόν! Η Μπας ότι δεν επιθυμεί να συμβεί κάτι τέτοιο, ωστόσο την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε ότι οι "Λιμνάνθρωποι" θα ρωτήσουν τον "Βασιλιά" αν θέλει ανταλλαγή μέσω του ατζέντη του, Ριτς Πολ. Ο ΛεΜπρόν όμως ξεκαθάρισε άμεσα ότι δεν ενδιαφέρεται - παρά το ψηστήρι και του Ντρέιμοντ Γκριν μέσω του Πολ - και η κουβέντα έκλεισε κάπου εκεί.

Κάπως έτσι, η βόμβα δεν έσκασε. Υπάρχει βέβαια μία λεπτομέρεια: Το καλοκαίρι ο ΛεΜπρόν έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος από τους Λείκερς. Και οι Γουόριορς είναι δεδομένο ότι θα ενδιαφερθούν σε αυτή την περίπτωση, μέσω sign and trade. Μέχρι τότε βέβαια υπάρχει ακόμα πολύς καιρός και πολλά μπορούν να αλλάξουν.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ