ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

NBA: Οι Γουόριορς γνώρισαν την απόλυτη αποθέωση στην παρέλαση, ο Γκριν έδωσε σόου

Stephen Curry smokes a cigar and waves while riding in the Golden State Warriors NBA championship parade in San Francisco, Monday, June 20, 2022. (AP Photo/Eric Risberg)
Stephen Curry smokes a cigar and waves while riding in the Golden State Warriors NBA championship parade in San Francisco, Monday, June 20, 2022. (AP Photo/Eric Risberg) 2022 AP PHOTO/ERIC RISBERG

Ολόκληρο το Γκόλντεν Στέιτ βγήκε στους δρόμους για την παρέλαση των πρωταθλητών του ΝΒΑ και οι Γουόριορς απόλαυσαν την κάθε στιγμή, με τους Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν να δίνουν ρεσιτάλ και σόου.

Οι πανηγυρισμοί των Γουόριορς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ κορυφώθηκε με την μεγάλη παρέλαση των πρωταθλητών του Στιβ Κερ στο Γκόλντεν Στέιτ. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος βγήκε στους δρόμους, αποθέωσε τον Κάρι και την παρέα του με τους παίκτες φυσικά να δίνουν σόου.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της παρέλασης ο Στεφ Καρι και ο Ντρέιμοντ Γκριν που δεν απογοητεύσαν και χάρισαν γέλιο κάνοντας επικό σόου.

Ο Γκριν κατέβηκε από το λεωφορείο για να παραγγείλει παγωτό, έριξε τα... γαλλικά του στους haters και δεν ασχολήθηκε με κανένα αρνητικό σχόλιο.

Ο Στεφ Κάρι ήταν τρελαμένος, πήγε στην παρέλαση με ολόκληρη την συλλογή των τροπαίων από τη φετινή σεζόν (μαζί με το MVP του All Star Game) αλλά και με ένα νέο κολιέ που περιλάμβανε τα υπόλοιπα τρία δαχτυλίδια πρωταθλητή που έχει κατακτήσει.

Κανείς δεν μπορούσε να του πει τίποτα καθώς είναι ο Στεφ Κάρι όμως ο ίδιος δεν παρέλειψε να γίνει ένα με τον κόσμο και να πανηγυρίσει έξαλλα.

Ο Τζόρνταν Πουλ απόλαυσε στο έπακρο τις στιγμές, αποφάσισε να... μπουγελώσει τον κόσμο με νεροπίστολο, με τους φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί να τον αποθεώνουν.

Ο Γκάρι Πέιτον από την άλλη αποφάσισε να μην αφήσει μέρα να πάει χαμένη και άρχισε να βαράει σουτάκια σε μπασκέτα στον δρόμο, με τον κόσμο να τον αποθεώνει και τον ίδιο να μην χάνει.

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ