NBA

NBA: Οι Γκρίζλις συμφώνησαν με τον Μπίσμακ Μπιγιόμπο, αλλά θα περιμένουν 2 αγώνες για να τον δουν στο παρκέ

Ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο
Ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο Ⓒ 2022 BRANDON WADE/ ASSOCIATED PRESS

Ενίσχυση στην θέση του σέντερ για τους Γκρίζλις, που συμφώνησαν με τον Μπίσμακ Μπιγιόμπο, με τον έμπειρο σέντερ να πρέπει να κάνει όμως υπομονή για δύο ακόμα αγώνες πριν ενταχθεί στην ομάδα. Διαβάστε τον λόγο.

Ο τραυματισμός του Στίβεν Άνταμς που θα τον κρατήσει εκτός για την σεζόν 2023/24 υποχρέωσε τους Γκρίζλις να βγουν στην αγορά για σέντερ, συμφωνώντας τελικά με τον Μπίσμακ Μπιγιόμπο. Θα πρέπει ωστόσο να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή για να τον δουν στο παρκέ λόγω του... Τζα Μοράντ.

Ο σταρ της ομάδας παραμένει εκτός δράσης εξαιτίας της τιμωρίας 25 αγώνων που του επιβλήθηκε από την λίγκα. Βάσει κανονισμών ωστόσο, μόλις συμπληρώσει 5 αγώνες τιμωρίας οι Γκρίζλις θα μπορέσουν να αποκτήσουν παίκτη στην θέση του για να ενισχύσουν το ρόστερ τους, η οποία θα δοθεί τελικά στον Μπιγιόμπο. Προς το παρόν το Μέμφις έχει δώσει τρία παιχνίδια (0-3), άρα χρειάζεται να κάνει υπομονή για άλλα δύο ματς πριν ενεργοποιήσει την συμφωνία με τον έμπειρο σέντερ.

Για την ιστορία πάντως, όταν λήξει η τιμωρία του Μοράντ οι Γκρίζλις δεν θα είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν ελεύθερο κάποιον παίκτη. Ο λόγος είναι ότι μέχρι τότε θα έχει εγκριθεί το αίτημά τους να αποκτήσουν παίκτη στην θέση του Άνταμς επειδή ο Νεοζηλανδός θα χάσει την φετινή χρονιά.

Την σεζόν 2022/23 ο Μπιγιόμπο είχε 4.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.4 κοψίματα μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής (61 αγώνες - 14 ως βασικός) με την φανέλα των Σανς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ