NBA

NBA: Οι -χωρίς Ντουράντ- Σανς κέρδισαν με ανατροπή τους Γουόριορς που προβληματίζουν

NBA: Οι -χωρίς Ντουράντ- Σανς κέρδισαν με ανατροπή τους Γουόριορς που προβληματίζουν
AP PHOTO/RICK SCUTERI

Οι Σανς έχουν βρει τα κουμπιά των Γουόριορς και τους κέρδισαν για τρίτη φορά φέτος. Αυτή τη φορά γύρισαν μάλιστα από το -13 τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, παρά την απουσία του Κέβιν Ντουράντ.

Το 3/3 έκαναν οι Σανς στις φετινές τους αναμετρήσεις με τους Γουόριορς. Η ομάδα από το Φοίνιξ της Αριζόνα -που δεν είχε στη διάθεσή της τον Κέβιν Ντουράντ- βρέθηκε να χάνει με 13 πόντους (96-109) στα 3'56" πριν το τέλος, όμως έκανε μία σπουδαία ανατροπή για να επικρατήσει τελικά με 119-116. Καμπανάκι για την ομάδα του Στιβ Κερ, που προβληματίζει αρκετά το τελευταίο διάστημα, μιας και δείχνει αρκετά ασταθής και ομάδα χωρίς ξεκάθαρους ρόλους.

Στην προκειμένη περίπτωση, παραδείγματος χάρη, ο τεχνικός του Γκόλντεν Στέιτ επέλεξε να μην έχει στο παρκέ για το κλείσιμο του αγώνα ούτε τον Κλέι Τόμπσον, ούτε τον Άντριου Γουίγκινς και αυτό ενδεχομένως να στοίχισε στους πολεμιστές. Αυτό που στοίχισε πάντως σίγουρα, ήταν η τρίτη φετινή αποβολή του Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι τον Γιούσουφ Νούρκιτς και τέθηκε εκτός μάχης στα 8'23" πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Σε ό,τι αφορά τους Σανς, ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν ο ηγέτης τους, βάζοντας 12 από τους 32 πόντους στο τελευταίο δωδεκάλεπτο. Ο Νούρκιτς έκανε double-double με 17 πόντους, 13 ριμπάουντ, ενώ ακόμα είχε 7 ασίστ. Από 16 πόντους έβαλαν οι Μπράντλεϊ Μπιλ και Τζόρνταν Γκούντγουιν.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-25, 53-56, 88-87, 119-116

TAGS NBA ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ