NBA

NBA: Οι Χοκς ψάχνονται για τον Σιάκαμ

Ο Πασκάλ Σιάκαμ με την φανέλα των Ράπτορς
Ο Πασκάλ Σιάκαμ με την φανέλα των Ράπτορς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Πασκάλ Σιάκαμ των Ράπτορς είναι ο μεγάλος στόχος των Χοκς, με την Ατλάντα να πιέζει τους Ράπτορς προκειμένου να βρουν ένα πακέτο ανταλλαγής, αλλά το Τορόντο προς το παρόν να μην ικανοποιείται με τις προσφορές που έχει δεχθεί.

Οι Χοκς θέλουν έναν τρίτο σταρ να ρίξουν στο πλευρό των Τρέι Γιανγκ και Ντεζούντε Μάρι. Ο μεγάλος τους στόχος είναι ο Πασκάλ Σιάκαμ. Οι Ράπτορς όμως προς το παρόν δεν φαίνεται να το συζητούν. Τουλάχιστον όχι για αυτά που δίνει η Ατλάντα.

Τα "Γεράκια" είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι έχουν κάνει σαφές πως ο Τζον Κόλινς είναι διαθέσιμος προς ανταλλαγή. Το Τορόντο όμως δεν φαίνεται να διατεθειμένο να συζητήσει μία ανταλλαγή του Σιάκαμ με τον Κόλινς. Την ίδια στιγμή, ενδεχομένως τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά αν στην συζήτηση έμπαινε ένας εκ των ΝτιΆντρε Χάντερ και Κλιντ Καπέλα, αν και στην πραγματικότητα οι Καναδοί ψάχνουν κυρίως ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει και αρκετά ντραφτ πικ.

Την σεζόν 2023/24 ο Σιάκαμ είχε 24.2 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 7.8 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ μέσο όρο σε 37.4 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ