ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ

NBA: Ο Ζάιον Γουίλιαμσον θέλει να κυριαρχήσει και ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής

NBA: Ο Ζάιον Γουίλιαμσον θέλει να κυριαρχήσει και ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής
2021 AP PHOTO/MATTHEW HINTON

Έχασε όλη τη σεζόν 2021/22, την τρίτη της επαγγελματικής του καριέρας λόγω τραυματισμού, όμως ο Ζάιον Γουίλιαμσον είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει ξανά στο ΝΒΑ, με τον σεφ του να αποκαλύπτει τους κανόνες που ακολουθεί στην διατροφή του.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον έχει αφήσει πλέον πίσω του τον τελευταίο δύσκολο ένα χρόνο που έχασε λόγω τραυματισμού και ετοιμάζεται να επιστρέψει στα παρκέ με μοναδικό στόχο να πρωταγωνιστήσει και να θυμίσει σε όλους γιατί επιλέχθηκε στο Νο1 του Draft το 2019.

Πήρε αρκετό βάρος, το σώμα του άλλαξε προς το χειρότερο όμως ο ίδιος αποφάσισε να το αλλάξει, κάτι που δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολο. Το πρόγραμμα των προπονήσεών του σκληρό, το ίδιο όμως και η διατροφή του.

Ο Γουίλιαμσον έχει αφήσει πίσω του τις ατασθαλίες στην διατροφή του, με τον προσωπικό του σεφ να δίνει μία ιδέα ως προς τι περιλαμβάνει το διατροφικό του πρόγραμμα. Ο Κρίστιαν Γκριν είναι ο Master Chef (συμμετείχε και στο αντίστοιχο ριάλιτι μαγειρικής) που έχει την ευθύνη της διατροφής του σταρ των Πέλικανς.

"Ξεκίνησα μαζί του τον Μάρτιο. Μίλησα με τους προπονητές του και μου είπαν πως πρέπει να τον φέρουμε στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Ο Ζάιον αγαπά τα θαλασσινά. Τρελαίνεται για σολομό επομένως του δίνω όσο μπορώ ψητό ψάρι. Τίποτα τηγανητό, τίποτα ανθυγιεινό. Έχουμε ένα στόχο να τον πάμε στο σημείο που πρέπει. Είμαστε λίγους μήνες μαζί αλλά έχουμε κάνει πρόοδο. Φαίνεται καλά.

Συνεργάζομαι με τον διατροφολόγο και τον γυμναστή του. Του δίνω ελευθερίες αλλά όλα είναι στα πλαίσια του υγιεινού. Δεν του κόβω πράγματα. Όλα τα φτιάχνω με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι καλά για την διατροφή του και τον στόχο που έχει θέσει. Καταλαβαίνω πως νιώθει".

TAGS ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ