ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ

NBA: Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά εκτόξευσε τη ζήτηση των εισιτήριων διαρκείας στους Σαν Αντόνιο Σπερς μέσα σε 24 ώρες

Boulogne-Levallois Metropolitans 92's Victor Wembanyama warms up before an exhibition basketball game against the NBA G League Ignite, Tuesday, Oct. 4, 2022, in Henderson, Nev. (AP Photo/John Locher)
Boulogne-Levallois Metropolitans 92's Victor Wembanyama warms up before an exhibition basketball game against the NBA G League Ignite, Tuesday, Oct. 4, 2022, in Henderson, Nev. (AP Photo/John Locher) © 2022 JOHN LOCHER / AP IMAGES

Η επικείμενη επιλογή του Βικτόρ Γουεμπανιαμά στο Νο1 του NBA Draft 2023 έφερε έκρηξη ενθουσιασμού στους φίλους των Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι είδαν 2.500 εξ αυτών να κλείνουν ήδη θέση για την επόμενη σεζόν, καταθέτοντας αίτηση για εισιτήριο διαρκείας.

Η τύχη στάθηκε με το μέρος των Σαν Αντόνιο Σπερς τη βραδιά της λοταρίας του NBA Draft 2023, με το Νο1 (και κατ' επέκταση τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά) να καταλήγει στο AT&T Center. Η επικείμενη επιλογή του 18χρονου φόργουορντ από τη Γαλλία έφερε ανάλογη εκτόξευση ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων των "Σπιρουνιών".

Κάτι που αποτυπώνεται στον αριθμό των αιτήσεων για τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το KSAT TV (τοπικός τηλεοπτικός σταθμός του Σαν Αντόνιο), εντός των πρώτων 24 ωρών μετά από το NBA Draft 2023, περισσότεροι από 2.500 φίλοι των Σαν Αντόνιο Σπερς έκαναν τις απαραίτητες διαδικασίες για να "κλείσουν" μια θέση στο γήπεδο για την επόμενη σεζόν.

Η "wembymania" ξεκίνησε επισήμως στο Τέξας, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και τους φίλους της ομάδας να ετοιμάζονται για την επιστροφή στην ελίτ του ΝΒΑ.

TAGS ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ NBA ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ