NBA

NBA, Ενθουσιασμένος ο Γουεμπανιαμά: "Όλη η Γαλλία ήθελε να πάρουν οι Σπερς το No1 pick στο Draft"

NBA, Ενθουσιασμένος ο Γουεμπανιαμά: "Όλη η Γαλλία ήθελε να πάρουν οι Σπερς το No1 pick στο Draft"
PRINTSCREEN

Η προαίσθηση του Βικτόρ Γουεμπανιάμα και η επιθυμία όλων των Γάλλων οπαδών του μπάσκετ βγήκε αληθινή. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα έχουν την πρώτη επιλογή στο NBA Draft 2023. Δείτε την αντίδραση του πανύψηλου σέντερ.

Βαλίτσες για Σαν Αντόνιο θα ετοιμάσει ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Μετροπολιτάν, αφού όπως έγινε γνωστό μετά το Draft Lottery, οι Σπερς είναι η ομάδα που θα έχει το No1 pick.

Παρακολουθώντας τη διαδικασία από το Παρίσι, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του, ο Γουέμπι, έδειξε τεράστιο ενθουσιασμό με τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

"Υπάρχει μία ξεχωριστή σχέση ανάμεσα στη Γαλλία και τους Σπερς λόγω Τόνι Πάρκερ και Μπορίς Ντιαό. Ξέρω πως η μισή Γαλλία, αν όχι ολόκληρη, ήθελε να πάρουν οι Σπερς το No1 pick στο Draft. Κοιτούσα τους πάντες στο δωμάτιο, ήμουν χαρούμενος. Όχι να το παινευτώ, αλλά ήξερα πως θα συμβεί αυτό. Βιντεοσκόπησα τον εαυτό μου να το λέει καθώς πήγαινα στην προπόνηση το πρωί. Μου το είπε το σύμπαν. Τα όνειρα, τα προαισθήματα, βγαίνουν κάποιες φορές".

TAGS NBA ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ