NBA

NBA: Ο Βεζένκοβ βγήκε ξανά off λόγω τραυματισμού

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ Ⓒ 2023 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για τον Σάσα Βεζένκοβ, αφού οι Κινγκ ανακοίνωσαν ότι τέθηκε εκτός από τον αγώνα με τους Θάντερ λόγω του διαστρέμματος στον δεξιό αστράγαλο. Δεν διευκρινίστηκε αν αισθάνεται ενοχλήσεις ή υπέστη νέο διάστρεμμα.

Ο Σάσα Βεζένκοβ μπαίνει ξανά στα... πιτς. Μόλις δύο αγώνες μετά την επιστροφή του στην δράση από διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο (που τον είχε αφήσει εκτός για 15 μέρες), ο Βούλγαρος φόργουορντ τέθηκε εκ νέου εκτός από τους Κινγκς για τον αγώνα με τους Θάντερ (22:00), με την αιτιολογία ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί από τους Κινγκς είναι αν ο Βεζένκοβ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο ή υπέστη νέο διάστρεμμα. Σε περίπτωση που ισχύει το δεύτερο σενάριο - και δεν προστατεύεται απλώς λόγω του προηγούμενου τραυματισμού του - τότε ενδεχομένως να μείνει εκτός μέχρι και το All Star Break.

Στην φετινή - ρούκι - χρονιά του ο Βεζένκοβ έχει 5.6 πόντους και 2.5 ριμπάουντ μέσο όρο με 38% στα τρίποντα σε 13 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ