NBA

NBA: Ο Βεζένκοβ θα μείνει εκτός δράσης για 1-2 εβδομάδες λόγω τραυματισμού

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ 2023 JEFF CHIU/AP IMAGES

Ο τραυματισμός του Σάσα Βεζένκοβ στον αστράγαλο αποδείχθηκε πιο σοβαρός από ό,τι είχε αρχικά υπολογιστεί, με τους Κινγκς να ανακοινώνουν ότι θα μείνει εκτός δράσης για 1-2 εβδομάδες.

Ο Σάσα Βεζένκοβ μπαίνει στα... πιτς. Ο Βούλγαρος φόργουορντ υπέστη τελικά διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο στον αγώνα με τους Χοκς και θα μείνει εκτός δράσης για 1-2 εβδομάδες.

Ο Βεζένκοβ τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του να σταματήσει τον Σαντίκ Μπέι, όταν "γύρισε" το πόδι του ενώ προσγειώθηκε στο παρκέ. Ο MVP της σεζόν 2022/23 της EuroLeague είχε μεταβεί άμεσα στα αποδυτήρια πριν επιστρέψει στον πάγκο, με το Σακραμέντο να αναφέρει τότε πως - αν χρειαζόταν - θα μπορούσε να επιστρέψει. Οι νέες εξετάσεις που υποβλήθηκε ωστόσο έδειξαν ότι το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό από ότι είχε αρχικά υπολογιστεί.

Την φετινή σεζόν ο Βεζένκοβ έχει 5.7 πόντους και 2.6 ριμπάουντ μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα σε 13 λεπτά συμμετοχής στην ρούκι χρονιά του στους Κινγκς. Ο δε τραυματισμός του έρχεται την χειρότερη δυνατή στιγμή, αφού μόλις είχε επανέλθει στο ροτέισον των "Βασιλιάδων", δείχνοντας να κερδίζει πάλι την εμπιστοσύνη του Μάικ Μπράουν.

Θυμηθείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Βεζένκοβ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ