ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

NBA: Ο Τζόρντι Φερνάντεθ άφησε τους Σακραμέντο Κινγκς και ανέλαβε το τιμόνι των Μπρούκλιν Νετς

Sacramento Kings associate head coach Jordi Fernandez during Game 3 in the first round of the NBA basketball playoffs against the Golden State Warriors in San Francisco, Thursday, April 20, 2023. (AP Photo/Jeff Chiu)
Sacramento Kings associate head coach Jordi Fernandez during Game 3 in the first round of the NBA basketball playoffs against the Golden State Warriors in San Francisco, Thursday, April 20, 2023. (AP Photo/Jeff Chiu) AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Καναδά και πρώην assistant coach των Σακραμέντο Κινγκς, Τζόρντι Φερνάντεθ, ανέλαβε με κάθε επισημότητα την τεχνική ηγεσία των Μπρούκλιν Νετς.

Οι Μπρούκλιν Νετς έψαχναν εναγωνίως προπονητή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τα ονόματα των Μπουντενχόλζερ, ο Τζόρντι Φερνάντεθ και ο Κέβιν Γιανγκ (assistant στους Σανς) να παρουσιάζονται ως οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για τον πάγκο του συλλόγου από την Ανατολική περιφέρεια.

Τελικά, ο πρώην assistant coach των Σακραμέντο Κινγκς, Τζόρντι Φερνάντεθ, είναι εκείνος που επιλέχθηκε από τους ιθύνοντες των Νετς. Ο Καταλανός τεχνικός ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από το Μπρούκλιν το απόγευμα της Δευτέρας (22/4) και ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου, που έλυσε τη συνεργασία του με τον Ζακ Βον τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου.

Ο Φερνάντεθ αποτελεί και ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Καναδά από το 2023, ενώ βρέθηκε στο προπονητικό σταφ των Ντένβερ Νάγκετς από το 2016 εώς το 2022, όταν και μετέβη στους Σακαραμέντο Κινγκς ως assistant coach.

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ