NBA

NBA: Ο Τζι Τζι Τζάκσον των Γκρίζλις τρελάθηκε όταν του μίλησε ζωντανά ο Σακίλ Ο'Νιλ και έγινε viral

NBA: Ο Τζι Τζι Τζάκσον των Γκρίζλις τρελάθηκε όταν του μίλησε ζωντανά ο Σακίλ Ο'Νιλ και έγινε viral
PRINTSCREEN

Μία υπέροχη στιγμή εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα των Γκρίζλις με τους Γουόριορς, με τον Τζι Τζι Τζάκσον του Μέμφις να μιλάει στην εκπομπή "Inside The NBA" και να τρελαίνεται όταν του έδωσε συγχαρητήρια ο Σακίλ Ο'Νιλ.

Ο Τζι Τζι Τζάκσον είναι 18 χρονών και ενός μήνα. Είναι ο νεαρότερος παίκτης στο NBA. Και είναι ασφαλές να υποστηρίξει κάποιος ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του Σακίλ Ο'Νιλ. Όποιος δεν το ήξερε αυτό, σίγουρα το έμαθε μετά την νίκη των Γκρίζλις επί των Γουόριορς (116-107), όπου ο νεαρός φόργουορντ είχε 23 πόντους και έγινε viral.

Με το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί, ο Τζάκσον κλήθηκε να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή "Inside the NBA". Ενώ λοιπόν μιλούσε ήρεμα, κάποια στιγμή τον λόγο πήρε ο Σακίλ Ο'Νιλ στο στούντιο και του είπε "Τζι Τζι εδώ Σακ. Δεν έχω να κάνω κάποια ερώτηση. Θέλω απλώς να σου πω συγχαρητήρια. Έκανες ένα σπουδαίο παιχνίδι και αν κάποιος δεν ήξερε ποιος είσαι, σε ξέρει τώρα. Είμαι περήφανος για εσένα".

Ενώ μιλούσε πάντως ο Ο'Νιλ, όλα τα λεφτά ήταν η αντίδραση του Τζάκσον, με τον ρούκι των Γκρίζλις να μην κρύβει την έκπληξή του και να μένει με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσε την φωνή του Σακ, πριν χαμογελάσει και κρυφτεί μέσα στην πετσέτα του και ακολούθως συνεχίσει να κοιτάζει την κάμερα, ψελλίζοντας μόνο "είναι τιμή που ακούω την φωνή σου, το εκτιμώ πολύ".

Αυτός που έσπασε στην συνέχεια τον πάγο ήταν ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, που πήρε τον λόγο και είπε "Τζι Τζι, κατάλαβες ότι ήταν ο Σακ επειδή μουρμούριζε", με τον Τζάκσον να βάζει τα γέλια και τον Ο'Νιλ να απαντάει "Τζι Τζι, ρώτα τον Μπάρκλεϊ πόσα δαχτυλίδια έχει".

Δείτε το απολαυστικό VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ