ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ

NBA: Ο Τζέιλεν Μπράουν προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με το πιο τρελό πρόγραμμα γυμναστικής στην πισίνα

NBA: Ο Τζέιλεν Μπράουν προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με το πιο τρελό πρόγραμμα γυμναστικής στην πισίνα
2021 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Κάποιοι παίκτες του ΝΒΑ απολαμβάνουν για λίγο ακόμα τις διακοπές τους, κάποιοι ετοιμάζονται για τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες, ενώ κάποιοι άλλοι, όπως ο Τζέιλεν Μπράουν έχουν μπει σε beast mode ενόψει της νέας σεζόν.

Η νέα σεζόν στο ΝΒΑ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο και οι παίκτες είτε συνεχίζουν τις διακοπές τους για λίγο ακόμα είτε προετοιμάζονται για τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες. Ορισμένοι βέβαια έχουν ήδη αρχίσει την σκληρή δουλειά για να είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

Ένας εξ αυτών είναι ο Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς που πέρσι πραγματοποίησε μία γεμάτη σεζόν. Ο 25χρονος γκαρντ/φοργουορντ της Βοστώνης ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα τη νέα σεζόν και αυτό φαίνεται από το εξωφρενικό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί στην πισίνα.

Όπως θα δείτε ο Μπράουν χρησιμοποιεί βαράκια τα οποία κρατάει προκειμένου να βουλιάξει και ύστερα με τη δύναμη του σώματός του και των μυών του να ανέβει ξανά στην επιφάνεια. Ένα πρόγραμμα τρελό που όμως δείχνει την θέληση που έχει ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ