NBA

NBA: Ο Τζαμάλ Μόσλι συμφώνησε για τετραετή επέκταση συμβολαίου με τους Ορλάντο Μάτζικ

Orlando Magic head coach Jamahl Mosley directs players on the court during the first half of an NBA basketball game against the Miami Heat, Sunday, Jan. 21, 2024, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Orlando Magic head coach Jamahl Mosley AP

Συμφωνία για επέκταση συμβολαίου επιτεύχθηκε ανάμεσα σε Τζαμάλ Μόσλι και Ορλάντο Μάτζικ, με τον προπονητή της ομάδας της ανατολικής περιφέρειας να παραμένει στο σύλλογο μέχρι τη σεζόν 2027-28.

Κάτοικος Ορλάντο θα παραμείνει για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ακόμα ο Τζαμάλ Μόσλι, που υπέγραψε τετραετή επέκταση συμβολαίου με τους Μάτζικ μέχρι τη σεζόν 2027-28, σύμφωνα με το ESPN.

Ο έμπειρος προπονητής οδήγησε την ομάδα της ανατολικής περιφέρειας σε αγωνιστική ανάκαμψη με τον σύλλογο να βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 37-28. Μάλιστα αν οι Ορλάντο Μάτζικ διατηρήσουν τη θέση τους εώς το τέλος της κανονικής περιόδου, θα είναι η πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια και τη σεζόν 2009-10 που καταφέρνουν να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα.

Ο Μόσλι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου το 2021 και έχει καταφέρει τον οδηγήσει από τα χαμηλά στρώματα του NBA που βρίσκονταν πριν από τρία χρόνια, στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ανοδική πορεία της ομάδας αναδεικνύεται και από το γεγονός ότι τη φετινή περίοδο έχει ξεπεράσει ήδη το ρεκόρ νικών της από την προηγούμενη σεζόν (34) και το έχει εκτοξεύσει από το 2022 όταν και τερμάτισαν με 22 νίκες.

TAGS NBA ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ