NBA

NBA: Ο Τσαρλς Μπάρκλι πήρε ένα καράβι χρήματα για να μείνει στο TNT

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ
Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ Ⓒ 2019 CHRIS PIZZELLO/INVISION/ ASSOCIATED PRESS

Δεν αλλάζουν τηλεοπτική στέγη οι Τσαρλς Μπάρκλι, Έρνι Τζόνσον, Κένι Σμιθ, Σακίλ Ο' Νιλ, με την New York Post να αποκαλύπτει ότι ο πρώτος μπορεί να εισπράξει έως και 200 εκατομμύρια δολάρια σε βάθος δεκαετίας.

Στην καριέρα του ως μπασκετμπολίστας, ως σπουδαίος μπασκετμπολίστας για την ακρίβεια, ο Τσαρλς Μπάρκλι έβγαλε σχεδόν 41 εκατομμύρια δολάρια από το 1984 έως το 2000. Ως αναλυτής του Inside The NBA, ο παλαίμαχος σούπερσταρ κερδίζει πολλά, πάρα πολλά περισσότερα, με την New York Post να αποκαλύπτει τη Δευτέρα (17/10) ότι το νέο του συμβόλαιο με το TNT μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 200 εκατομμύρια δολάρια για δέκα χρόνια.

Ο Μπάρκλι θα γίνει 60 ετών τον Φεβρουάριο, είχε δηλώσει ότι σε αυτή την ηλικία θα βγει στη σύνταξη και θα απολαύσει τη ζωή μακριά από τους πάντες και τα πάντα, όμως έχει τεράστιες χορηγίες και προς το παρόν τουλάχιστον δεν δείχνει έτοιμος να αφήσει τόσα χρήματα στο τραπέζι. Μαζί με τον Μπάρκλι, τις υπογραφές τους σε νέα συμβόλαια έβαλαν και οι Έρνι Τζόνσον, Κένι Σμιθ, Σακίλ Ο' Νιλ, χωρίς στις δικές τους περιπτώσεις να έχουν αναφερθεί συγκεκριμένα ποσά.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ