NBA

NBA: Ο Τρίσταν Τόμπσον αναγνώρισε το παιδί που απέκτησε εκτός γάμου με μοντέλο

NBA: Ο Τρίσταν Τόμπσον αναγνώρισε το παιδί που απέκτησε εκτός γάμου με μοντέλο
PHOTO CREDITS: © 2021 CARLOS OSORIO / AP IMAGES

Το τεστ πατρότητας που έκανε ο Τρίσταν Τόμπσον βγήκε θετικό κι έτσι ο ψηλός των Σακραμέντο Κινγκς αναγνώρισε το παιδί που απέκτησε εκτός γάμου με γνωστό μοντέλο των ΗΠΑ.

Μέχρι πριν από μερικές ημέρες, ο Τρίσταν Τόμπσον αρνούνταν πεισματικά πως το παιδί που έφερε στον κόσμο η Μαράλι Νίκολς (γνωστό fitness model των ΗΠΑ) ήταν δικό του. Γι αυτόν τον λόγο άλλωστε είχε κινήσει τις σχετικές νομικές διαδικασίες.

Το τεστ πατρότητας που έκανε όμως ο ψηλός των Σακραμέντο Κινγκς απέδειξε πως το παιδί είναι δικό του, με αποτέλεσμα να ανασκευάσει δημόσια και να απολογηθεί δημοσίως στην Κλόι Καρντάσιαν για την απιστία του.

"Σήμερα, το τεστ πατρότητας που έκανα αποκάλυψε πως το παιδί της Μαράλι Νίκολς είναι δικό μου. Αναλαμβάνω την ευθύνη για τις πράξεις μου. Τώρα, που το τεστ πατρότητας επιβεβαιώθηκε, ανυπομονώ να μεγαλώσουμε ειρηνικά τον γιο μας. Θέλω να απολογηθώ σε όλους όσους πλήγωσα ή απογοήτευσα στη διάρκεια όλης αυτής της δοκιμασίας, είτε δημόσια είτε ιδιωτικά" έγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικά στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Ακολούθως, έσπευσε να απολογηθεί δημόσια στην Κλόι Καρντάσιαν για όλα όσα συνέβησαν.

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ