NBA

NBA: Ο Τίμποντο απάντησε στα υποτιμητικά σχόλια του Τζίμι Μπάτλερ: "Δεν τον ξέρω καν, αλλά θα τον κάνω σκόνη"

New York Knicks head coach Tom Thibodeau reacts against the Detroit Pistons during the second half of an NBA basketball game Monday, Feb. 26, 2024, in New York. The Knicks won 113-111. (AP Photo/Adam Hunger)
New York Knicks head coach Tom Thibodeau AP

Ο προπονητής των Νιού Γιόρκ Νικς, Τομ Τίμποντο, απάντησε αστειευόμενος στον Τζίμι Μπάτλερ για τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε για τον ίδιο και την ομάδα του.

Οι Νιού Γιορκ Νικς προκρίθηκαν στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας με 4-2 επί των Φιλαντέλφια Σίξερς, ενώ οι Μαϊάμι Χιτ αποκλείστηκαν από τους Μπόστον Σέλτικς (1-4) για τα playoffs του NBA.

Οι Χιτ πορεύτηκαν χωρίς τον Τζίμι Μπάτλερ σε όλη την προημιτελική σειρά, με τον 34χρονο σούπερ σταρ να υποστηρίζει ότι αν αγωνιζόταν, η ομάδα του θα είχε αποκλείσει και τους Σέλτικς και τους Νικς:

"Αν έπαιζα, η Βοστώνη θα πήγαινε σπίτι. Η Νέα Υόρκη είμαι σίγουρος ότι θα πήγαινε σπίτι. Ο Τζος Χαρτ; Έλα τώρα... Για τον Τομ; Τομ σε αγαπάω αλλά θα σε έκανα σκόνη. Εσύ θέλεις να με έχεις, αλλά εγώ δεν θέλω. Είναι μια μονόπλευρη σχέση" τόνισε αναφερόμενος αρχικά στον γκαρντ των Νικς και στη συνέχεια στον προπονητή της ομάδας, Τομ Τίμποντο.

Ο 66χρονος τεχνικός ρωτήθηκε για το σχετικό video και απάντησε αστειεύομενος - αλλά με καυστικό ύφος - ότι: "Ποιος τα είπε αυτά; Δεν τον ξέρω καν, αλλά θα τον κάνω σκόνη".

Υπενθυμίζεται ότι οι Τίμποντο και Μπάτλερ συνυπήρξαν στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς τη σεζόν 2017/18, με τον Αμερικανό φόργουορντ να αποχωρεί με επεισοδιακό τρόπο μετά από το τέλος της περιόδου.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ