ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

NBA: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κέρδισε με θεατρικό τρόπο ένα επιθετικό φάουλ από τον Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ με τον Θανάση Αντετοκούνμπο
Ο Κέβιν Ντουράντ με τον Θανάση Αντετοκούνμπο PRINTSCREEN

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο φρόντισε - με τον δικό του τρόπο - να αφήσει το σημάδι του στον αγώνα των Μπακς με τους Νετς, αφού κέρδισε με θεατρικό τρόπο ένα επιθετικό φάουλ από τον Κέβιν Ντουράντ, με τους σχολιαστές του αγώνα να υποστηρίζουν ότι ο φόργουρντ του Μιλγουόκι έκανε flopping.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε flopping. Ή μήπως όχι; Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι έκανε την δουλειά του σε μία φάση του αγώνα των Μπακς με τους Νετς (νίκη του Μιλγουόκι με 121-109 στο Μπρούκλιν χάρη στους 31 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο), κερδίζοντας ένα επιθετικό φάουλ από τον Κέβιν Ντουράντ λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Ο διεθνής φόργουορντ πήγε να μαρκάρει την επαναφορά των Νετς, κολλώντας το κορμί του πάνω σε αυτό του Ντουράντ. Βλέποντας αυτό, ο σταρ των Νετς τον έσπρωξε ελαφρά, με τον Θανάση να... τινάζεται σαν να τον χτύπησε ρεύμα. Αποτέλεσμα; Να χρεώσουν οι διαιτητές με επιθετικό φάουλ τον Ντουράντ, το οποίο εκείνη την στιγμή ήταν το τρίτο του.

Οι σχολιαστές του αγώνα δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους, κατηγορώντας τον Θανάση Αντετοκούνμπο για θέατρο. Παρακολουθώντας το replay φαίνεται βέβαια ότι υπάρχει επαφή, η οποία όμως μάλλον δεν δικαιολογεί το τίναγμα του φόργουορντ των Μπακς, ο οποίος πάντως έκανε την δουλειά που του ανατάθηκε.

Δείτε το VIDEO με την φάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

TAGS ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ