NBA

NBA: Ο Τέιτουμ τίμησε τον Κόμπι Μπράιαντ φορώντας το περικάρπιό του στο Game 7 με τους Χιτ

Ο Τζέισον Τέιτουμ
Ο Τζέισον Τέιτουμ Ⓒ 2022 LYNNE SLADKY/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζέισον Τέιτουμ τίμησε με τον δικό του τρόπο το παιδικό του είδωλο, Κόμπι Μπράιαντ, αφού στο Game 7 με τους Χιτ φόρεσε το περικάρπιο του θρύλου των Λέικερς για να πάρει δύναμη.

Ο Τζέισον Τέιτουμ δεν έκρυψε ποτέ ότι ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν το είδωλό του όταν μεγάλωνε, όπως και ότι είχε χαρεί όσο τίποτα στην ζωή του το γεγονός ότι είχε την τύχη να κάνει ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στο Game 7 των τελικών της Ανατολής με τους Χιτ λοιπόν (νίκη με 100-96 για τους Σέλτικς) τον τίμησε με έναν ξεχωριστό τρόπο, θέλοντας να πάρει και λίγη από την αύρα του θρύλου των Λέικερς.

Ο σταρ των Σέλτικς αγωνίστηκε φορώντας ένα περικάρπιο του Κόμπι στο ύψος του αριστερού του αγκώνα, ελπίζοντας ότι αυτό θα τον βοηθήσειθ να έχει κάπως κοντά του έναν άνθρωπο που σημάδεψε μία ολόκληρη εποχή στο NBA.

"Βρισκόμασταν Game 7. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει για εμένα ο Κόμπι. Ήταν το είδωλό μου και ο αγαπημένος μου παίκτης. Ήθελα να του δείξω ότι τον τιμάω στο μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου μέχρι στιγμής και τα κατάφερα" δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP των τελικών της Ανατολής, σε μία δυνατή στιγμή.

Δείτε μία φωτογραφία με το περικάρπιο του Κόμπι στο χέρι του Τέιτουμ:

Το περικάρπιο του Κόμπι Μπράιαντ στο χέρι του Τζέισον Τέιτουμ
Το περικάρπιο του Κόμπι Μπράιαντ στο χέρι του Τζέισον Τέιτουμ Ⓒ 2022 LYNNE SLADKY/ ASSOCIATED PRESS
TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ